Type O Stadshuizen (blok H10), Bouwnummer 34

Koopprijs

€ 960.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

272 m2

Omschrijving

Stadshuizen; O’ bnr 34

Royale gezinswoning met vier woonlagen aan de rand van Leidsche Rijn centrum. Deze ruime herenhuizen komen straks in een leuk en aantrekkelijk gebied te staan. Zo is er voldoende ruimte tot recreatie in de omgeving door de ligging op steenworp afstand van het Amsterdam Rijnkanaal en de daar aanwezige fiets- en wandelpaden door het groene gebied wat daar straks aangelegd wordt.

De lokale brouwerij in boerderij Rood noot en de komst van een leuk restaurant in het het Sluiswachtershuisje maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Tel daarbij op dat je in 10-15 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5-10 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen. Hoe centraal wil je wonen?

De woning met bnr 34 is gelegen op de hoek van de Belgradostraat en de Chisinaustraat is straks gemakkelijk te herkennen door de halfronde erker die de woning kenmerkt. De grote raampartijen op de begane grond maken deze woning heel licht van binnen. We lopen de indeling even met u door:
Begane grond:
Deze woning heeft ten opzichte van de andere woningen in Levels een traditionele indeling van de begane grond met een entreehal met meterkast en toilet, woonkamer van ca. 28 m² en een woonkeuken van ca. 21 m². Verder heeft u vanuit de woonkamer toegang tot een bergkast van ca. 10 m² (met beperkte plafondhoogte van 1,7 meter hoog) Met een open trap komen we op de volgende woonlaag.

Deze woonlaag heeft een entresol met toegang tot een terras.

Een woonlaag hoger bevindt zich een overloop met toegang tot 3 slaapkamers De hoofdslaapkamer heeft ruim 20 m² aan vrije ruimte, naast dat deze ruimte ook is voorzien v een vast kast van ca. 4 m² en toegang biedt tot een privé badkamer met oa. een douche met draingoot en thermostaatkraan, wastafel en een handdoekradiator, naast de standaard aanwezige vloerverwarming.

Vanaf de overloop is verder de 2e badkamer te bereiken (met douche en wastafel) en is er een separaat toilet en 2 andere slaapkamers (ca. 19 en 12 m² groot) bereikbaar.

Op de 3e verdieping bevindt zich naast een overloop ook nog 2 slaapkamers en een 3e badkamer.
Er is een slaapkamer van ruim 33 m² en een slaapkamer van ca. ca. 24 n² met toegang to een smal dakterras.
Een uitstekende woning voor een groot gezin of iemand met een hobby die veel ruimte hiervoor nodig heeft.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 960.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Tussenwoning
Bewoning
Permanente bewoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
272 m2
Inhoud
1.195 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming
Warm water

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Koning makelaars

De Meern

Levels

Is een ontwikkeling van:

Janssen de Jong Projectontwikkeling