Type C Herenhuis (blok G14 en H10), Bouwnummer 33

Koopprijs

€ 697.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

179 m2

Omschrijving

Wonen in Oost met alle kwaliteiten van nieuwbouw? Dat is wonen in Nieuw-Oost!

Altijd al de droom gehad om een enorme woon- en leefkeuken van ca. 30m² te hebben, een living van ruim 40m², terras op het zuiden en te wonen op een gave plek? Dat is mogelijk in deze bijzondere woning!
Kom binnen en ervaar de ruimtebeleving!

Aan de voorzijde van de woning heb je een voortuin van ruim 3 meter diep en bijna 10 meter breed. Zonder auto’s voor de deur kun je hier ’s zomers lekker van de schaduw genieten en kijk je richting het recent geopende nieuwe restaurant Buiten bij de Sluis en het Amsterdam Rijnkanaal.

Binnen op de begane grond van deze bijzondere woning tref je grote woon- en leefkeuken met een plafondhoogte van ca. 4,5 meter hoog! Hier kunnen al je kook ideeën waarheid worden en zal je dan ook veelvuldig te vinden zijn.

Veel spullen maar nu weinig opbergruimte? Dat is bij deze woning straks verleden tijd. Door de grote berging van ruim 15m², grotendeels onder de entresol, zul je hier altijd je spullen kwijt kunnen waardoor alles lekker opgeborgen is.

Door middel van een klein trapje bereik je het entresol met een heel mooi overzicht over de woonkeuken en toegang tot het terras van ca. 5x3m met een heerlijke zuid ligging, waardoor je nagenoeg de hele dag op je terras in de zon kunt zitten. Vanaf dit terras loop je zo de grote collectieve binnentuin in. Hoe mooi is het om bomen, planten en struiken in je tuin te hebben, zonder dat je zelf moet onderhouden (mag wel uiteraard als je groene vingers hebt!).

Vanaf het entresol gaan we een trap omhoog en komen we in de grote living. Heerlijk ’s avonds even genieten op de bank. Dit is echt genieten optima forma!

Ook aan het thuiswerken, bibliotheek of de speelkamer is gedacht door de separate kamer naast de living welke hier uitermate geschikt voor is.

Op de slaapverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een bergkast en een badkamer. Uiteraard is hier nagedacht over extra comfort door een separaat toilet op de overloop. Is het je al opgevallen dat op elke laag er zich een separaat toilet bevindt?

Je auto en fiets parkeer je in de parkeergarage, in de parkeergarage heeft deze woning namelijk een eigen parkeerplaats en een eigen fietsenberging.

Te mooi om waar te zijn?
Nee hoor! Nazomer 2022 kun je hier namelijk heerlijk wonen!
De bouw is namelijk gestart, dus instappen zonder onzekerheid is mogelijk!


Ter informatie:
De warmtepompinstallatie kan worden gehuurd of worden gekocht in eigendom. In deze prijs is het warmtepompsysteem in de huur.

LEVELS
Deze bijzondere woning maakt deel uit van het unieke plan Levels in Nieuw-Oost. Levels is het meest duurzame en energiezuinige nieuwbouwplan van Utrecht, waarbij het klimaat, de toekomst en daarnaast vooral heel veel comfort centraal staan.

Het nieuwe wonen pur sang!
De nieuwe woonwijk in Leidsche Rijn Centrum met veel kwaliteiten in architectuur en openbare inrichting.
Deze ruime herenhuizen komen straks in Leidsche Rijn Centrum te staan met al zijn bekende kwaliteiten en toekomstige kwaliteiten. De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en de komst van een leuk restaurant in het Sluiswachtershuisje maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Tel daarbij op dat je in 10 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen. Hoe centraal wil je wonen?

DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT
De energie behoefte voor woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen.

Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

In het nieuwbouwproject LEVELS ligt de lat met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit hoog. Daarom wordt er nauwkeurig in kaart gebracht welke materialen worden gebruikt en hoe ze zijn verwerkt, resulterende in een materialenpaspoort. Het materialenpaspoort wordt opgesteld met zoveel mogelijk grondstoffen die 100% recyclebaar zijn en dus in de verre toekomst opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

In Levels ben je klaar voor de toekomst!

KLIMAAT NEUTRALE KILOMETERS
Een slim systeem van PV-panelen zorgt ervoor dat er meer energie wordt geleverd dan dat er wordt verbruikt. Deze energie kan dan eventueel weer gebruikt worden om de laadpalen in de garage te voorzien van energie. De Smart Solar Charging laadpalen, elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen worden door LomboXnet geleverd en beheerd.
Door de overcapaciteit die door de PV-panelen wordt opgewekt wordt de mogelijkheid geboden om gemiddeld 10.000 tot 15.000 klimaat neutrale kilometers per huishouden per jaar te rijden met uw huidige of toekomstige elektrische auto.

Het abonnement voor de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen wordt de eerste drie jaar betaald door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Daarnaast en in de toekomst bepalen kopers afhankelijk van het gewenste gebruik zelf of ze het abonnement willen uitbreiden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal het aantal elektrische deelauto’s en/of -fietsen worden uitgebreid door We Drive Solar.

Met de deelauto’s kunnen de bewoners van LEVELS gebruik maken van deze elektrische kilometers. Hiermee zetten wij alvast een stap vooruit in de tijd. Een stap in de toekomst, waarin, naar verwachting, volledig elektrisch rijden de norm is.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 697.500 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Tussenwoning
Details woning
Split-level woning
Bewoning
Permanente bewoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
179 m2
Inhoud
778 m3

Indeling

Aantal woonlagen
4
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg, In centrum en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Koning makelaars

De Meern

Levels

Is een ontwikkeling van:

Janssen de Jong Projectontwikkeling