Type H Herenhuis (blok G14), Bouwnummer 28

Koopprijs

€ 795.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

204 m2

Omschrijving

Stadse gezinswoning Type H: bouwnummer 28 (blok G14)

Royale herenhuizen aan de rand van Leidsche Rijn centrum. Deze ruime herenhuizen komen straks in een leuk en aantrekkelijk gebied te staan. Zo is er voldoende ruimte tot recreatie in de omgeving door de ligging op steenworp afstand van het Amsterdam Rijnkanaal en de daar aanwezige fiets- en wandelpaden door het groene gebied wat daar straks aangelegd wordt.

De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en de komst van een leuk restaurant in het het Sluiswachtershuisje maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Tel daarbij op dat je in 10-15 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5-10 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen. Hoe centraal wil je wonen?

Deze woning is op gelegen in de toekomstige Belgradostraat. Het gedeelte van de straat waar deze woning ligt is een autoloze straat en daardoor voetgangersgebied. Hier heeft u een kleine voortuin en is er ook aandacht voor groen in de straat. Het straatbeeld wordt gedomineerd door de markante ronde erkers aan de voorgevel van de woningen. Deze woning wordt vooral gekenmerkt door de bijna 10 meter brede voorgevel met de voordeur in het midden van de woning.
We lopen de indeling even met u door:

Indeling:
Entree met meterkast en toilet met fontein. Door het plaatsen van de voordeur in het midden van de woning ontstaat er op de begane grond een natuurlijke tweedeling van de woning. Aan de ene kant de woon- /zitkamer met de markante ronde erker en aan de andere zijde van de hal de eetkamer of een mooie ruimte voor een televisiekamer of speelkamer voor de kinderen.

Via een open trap komt je dan uit in de woonkeuken. Deze heeft een oppervlakte van ruim 35 m² en heeft een vide zodat je tijdens het eten koken het contact met de woon- en eet- of televisiekamer niet hoeft te verliezen. Via openslaande deuren biedt de woonkeuken toegang tot het terras. Tevens is er een grote provisiekast aanwezig. Gaat u voor een kookeiland of voor de lange eetkamertafel om lekker na te tafelen na het eten. Wat u ook kiest, de ruimte leent zich er perfect voor.

Via een open trap komen we uit op de 2e verdieping. Deze verdieping is ingedeeld met 2 slaapkamers van resp. 21 en 15 m². Tussen deze slaapkamers is er badkamer gesitueerd met oa. een douche, wastafel en 2e toilet.

De derde verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een 2e badkamer. Allemaal toegankelijk via een ruime overloop. De 2e badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanaf de overloop zijn er 2 kasten bereikbaar. Een er van is de techniek ruimte met oa opstelplaats van de warmtepomp in de andere bergruimte is er een aansluitpunt voor de wasmachine.

Een heerlijke maar vooral speelse gezinswoning van ruim 200 m². Van dit type is er in Levels maar één!

- Gezinswoning met vier woonlagen
- Karakteristieke ronde hoge erker aan de voorzijde
- Begane grond verdieping circa 5m hoog
- Voorzien van een eigen parkeerplaats en berging in de kelder
- Ruim terras aan de binnentuin van circa 14m² (per woning afwijkend)

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 795.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
204 m2
Inhoud
757 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp
Warm water

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Koning makelaars

De Meern

Levels

Is een ontwikkeling van:

Janssen de Jong Projectontwikkeling