Jutfasehof | Herenhuizen Blok B, Bouwnummer 9

Koopprijs

€ 699.500

Woonoppervlakte

135 m2

Kaveloppervlak

105 m2

Omschrijving

De Herenhuizen in Jutfasehof
Voor wie van luxe en ruimte houdt, komen in totaal 11 stijlvolle herenhuizen. De herenhuizen hebben een woonoppervlakte van circa 125-145 m2, een achtertuin van ruim 9 meter diep op het zuiden of westen, een eigen privé parkeerplaats en een hoog afwerkingsniveau. Ook hebben ze maar liefst zes slaapkamers. Ideaal voor grotere gezinnen of om te werken aan huis. Standaard heb je één badkamer, maar een tweede badkamer is één van de vele indelingsmogelijkheden. De herenhuizen zijn in basis al energieneutraal voor gebouw gebonden energie volgens de BENG berekening, daarnaast bestaat de mogelijkheid om nog extra zonnepanelen aan te brengen. Een heerlijke woning voor gezinnen met jonge kinderen die op zoek zijn naar een grote woning met een ruime tuin. Hier woon je in de stad en tegelijkertijd veilig en rustig: een heerlijke plek om op te groeien.

Bouwnummer 9
Via de hal met toegang tot het toilet kom je uit in de keuken en de tuingerichte woonkamer. De eerste verdieping telt standaard drie slaapkamers en een fijne badkamer waar genoeg plek is voor een ligbad. Er is een bergkast en optioneel een separaat 2e toilet. Op de tweede verdieping vind je drie slaapkamers en een installatieruimte. Een tweede badkamer op de tweede verdieping is één van de vele opties die je hebt. De achtertuin met berging ligt op het zuiden en is circa negen meter diep.

- Standaard met maar liefst 5 slaapkamers
- Badkamer op 2e verdieping mogelijk
- Diepe achtertuin op het zonnige zuiden
- Inclusief privé parkeerplaats
- Gasloos en energieneutraal wonen
- Inclusief keuken afwerking ter waarde van €10.000,-

Wonen aan een groen hof
Midden in het plan ligt een gezamenlijk groen hof, een parkachtige plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de ruimte om je heen. Het ontwerp voor het groene hof wordt nog gemaakt. Bomen en groen? Speeltoestellen? Een klimboom? Of bankjes en een gemeenschappelijke pizzaoven? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De exacte inrichting van het terrein wordt bepaald in overleg met de toekomstige bewoners. Hier woon je dus echt zoals jij dat wilt! Wat zeker is, is dat je hier je buren zult ontmoeten en dat er kinderen kunnen spelen in het groen. Dé plek om samen te genieten van stadse gezelligheid! Met een binnentuin, direct grenzend aan de zeven eengezinswoningen.

Ruim wonen in het hart van Utrecht
Dichtbij de gezellige binnenstad van Utrecht wonen, maar óók genieten van ruimte en groen? Aan de Jutfaseweg in de Utrechtse Rivierenwijk wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd met verschillende koopwoningen, zoals luxe herenhuizen, stadswoningen en eigentijdse appartementen. En dat allemaal rondom een groen binnenhof waar kinderen ruimte hebben om te spelen en buren elkaar ontmoeten. Een unieke kans die je zelden zo dicht bij het centrum tegenkomt!

Je woont hier op een plek met historie. Langs de Vaartsche Rijn vond je, vanwege de strategische ligging, in vroeger tijden veel fabrieken en nijverheid. Het monument van de tegelfabriek herinnert aan die tijden. Hier is altijd wel wat te beleven. Op zomerse dagen fiets je naar recreatieplas Down Under voor een frisse duik of ga je naar een van de kleinschalige festivals. Geen zin om te koken? Op een steenworp afstand vind je tal van eettentjes in de Twijnstraat of aan het Ledig Erf, waar je aan kunt schuiven voor een borrel of diner. Op slechts 5 minuten fietsen ligt treinstation Vaartsche Rijn en daarachter het centrum. In slechts 8 minuten ben je op de fiets midden in de stad. Wil je toch de stad uit? Je bent zo op de snelweg A12 met vlakbij een verbinding naar de A27.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 699.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2025
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m2
Perceeloppervlakte
105 m2
Inhoud
431 m3
Externe bergruimte
5 m2

Indeling

Overige voorzieningen
TV kabel, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Energieklasse
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas en HR-glas
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Locatie
Aan park en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Document


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Jutfasehof