De Nieuwe Defensie | Tuinwoning, Bouwnummer 322

Koopprijs

€ 730.500

Woonoppervlakte

130 m2

Omschrijving

***NU IN VERKOOP***

De nieuwe fase van De Nieuwe Defensie is vanaf heden in de verkoop. Het is nu mogelijk jezelf in te schrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur via de projectwebsite.

Wonen langs het Merwedekanaal, aan de rand van de binnenstad. Dát kan in De Nieuwe Defensie. In deze nieuwe stadswijk in Utrecht komen stadse gezelligheid, groene rust en modern comfort allemaal samen. Neem deze fraaie tuinwoningen in Blok 3. Deze woningen hebben 2 woonlagen en 3 ruime slaapkamers, met uitzondering van 1 kleinere, gelijkvloerse woning. De tuinligging varieert per bouwnummer. Hier woon je comfortabel, op brugloopafstand van het stadscentrum, én in de groene Merwedekanaalzone. En de auto parkeer je veilig in de ondergrondse garage voor bewoners. Lijkt dit je iets?

Kom even binnen kijken!
Via de entree aan de voorzijde kom je binnen in de hal, met toilet. Het woongedeelte heeft een split-level indeling. Hierdoor heb je 2 aparte – en toch met elkaar verbonden - leefruimtes. Aan de voorzijde is ruimte voor de open woonkeuken met eettafel. Alle benodigde aansluitingen zijn hier al aangelegd. ’s Zomers kun je hier lekker de deuren of hoge ramen open zetten en is het hier goed toeven. De ruim 5 meter brede woonkamer ligt een klein niveau hoger en is voorzien van veel licht, dankzij de schuifpui naar de tuin. In de woonkamer kun je via de open trap naar boven.

Wie slaapt waar?
Met 3 slaapkamers op de verdieping lenen de tuinwoningen zich prima voor kleine gezinnen. De tuingerichte hoofdslaapkamer is ruim 5 meter breed en aan de voorzijde zijn 2 kleinere slaapkamers voor de kinderen. Of maak je hier een werk- en een logeerkamer? Verder heeft deze verdieping een ruime badkamer, een separaat toilet én een berging met plek voor de wasmachine. Tot slot heb je een eigen externe berging én een eigen parkeerplaats in de bewonersgarage. Dit laatste geldt overigens niet voor bouwnummer 301, de gelijkvloerse tuinwoning met een compleet woonprogramma – met 1 slaapkamer en de badkamer - op de begane grond.

Nieuwe toewijzingsprocedure
Voor De Nieuwe Defensie blok 3A geldt een nieuwe toewijzingsprocedure. Er vindt nog steeds een loting bij de notaris plaats, alleen dien je voor deze fase een financiële check (de verklaring waarin staat dat je de woning kunt betalen) te uploaden. Kandidaten die een financiële check hebben geüpload krijgen voorrang boven kandidaten zonder financiële check. Je kunt de financiële check alleen uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode. De financiële check mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met het verkoopteam!

Meer info: www.denieuwedefensie.nl

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 730.500
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Dubbele benedenwoning
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m2
Buitenruimte
23 m2
Inhoud
480 m3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
Aan water en Aan park

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 3A

Is een ontwikkeling van:

BPD

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Nieuwe Defensie | Tuinwoning in het project De Nieuwe Defensie blok 3A

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.