De Nieuwe Defensie | Eengezinswoning L, Bouwnummer 397

Koopprijs

€ 845.000

Woonoppervlakte

142 m2

Omschrijving

***NU IN VERKOOP***

De nieuwe fase van De Nieuwe Defensie is vanaf heden in de verkoop. Het is nu mogelijk jezelf in te schrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur via de projectwebsite.

Wonen in de nieuwe Utrechtse stadswijk De Nieuwe Defensie, in een nieuwbouwhuis met 4 of 5 slaapkamers, een eigen parkeerplaats in de garage én een tuin op het zuidoosten. En dát op een plek met perfecte balans tussen rust en reuring. Is dat iets voor jou? Dan is een van deze ruime eengezinswoningen in Blok 3 ideaal voor jou en je gezin. Deze royale woningen hebben 3 woonlagen en een achtertuin direct aan het sfeervolle binnengebied. Zie je het al voor je; genieten van een apéritief op je eigen terras, terwijl de kids lekker spelen in de binnentuin?

Tuin op het zuidwesten
Deze eengezinswoningen hebben de entreehal aan de voorzijde, aan de noordoostkant. In de hal kun je de jassen kwijt en vind je het toilet, en de trap naar boven. Rechtdoor betreed je de ruime woonkamer, met aan de voorzijde alle aansluitingen voor de open keuken. Aan de achterzijde is ruimte voor een tuingerichte zithoek. Deze is ruim 5 meter breed en bij de hoekwoningen voorzien van een zijraam. Zomers zet je lekker de schuifpui open naar de achtertuin, die direct grenst aan de groene binnentuin waar de kinderen veilig kunnen spelen.

Ruimte genoeg?
Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer, met een dubbele wastafel. Op de 2e verdieping heb je een 4e slaapkamer en een berging met aansluitingen voor de wasmachine. Op deze verdieping heb je óf nog een extra slaapkamer aan de tuinzijde, óf een heerlijk dakterras op het zuidwesten. Meer bergruimte nodig? Natuurlijk heb je nog een eigen externe berging in het complex. Verder zijn er 3 plekken voor jullie gereserveerd in de fietsenstalling én helemaal fijn is de eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage voor bewoners!

Nieuwe toewijzingsprocedure
Voor De Nieuwe Defensie blok 3A geldt een nieuwe toewijzingsprocedure. Er vindt nog steeds een loting bij de notaris plaats, alleen dien je voor deze fase een financiële check (de verklaring waarin staat dat je de woning kunt betalen) te uploaden. Kandidaten die een financiële check hebben geüpload krijgen voorrang boven kandidaten zonder financiële check. Je kunt de financiële check alleen uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode. De financiële check mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met het verkoopteam!

Meer info: www.denieuwedefensie.nl

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 845.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m2
Buitenruimte
23 m2
Inhoud
518 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
Aan water en Aan park

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 3A

Is een ontwikkeling van:

BPD

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Nieuwe Defensie | Eengezinswoning L in het project De Nieuwe Defensie blok 3A

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.