De Nieuwe Defensie | Appartement XL, Bouwnummer 368

Koopprijs

€ 651.500

Woonoppervlakte

108 m2

Omschrijving

***NU IN VERKOOP***

De nieuwe fase van De Nieuwe Defensie is vanaf heden in de verkoop. Het is nu mogelijk jezelf in te schrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur via de projectwebsite.

Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen dicht bij de Utrechtse binnenstad? In De Nieuwe Defensie geniet je van de gezelligheid en de nabijheid van het centrum, met restaurants en terrasjes, én van de geborgenheid van de groene binnentuin en autovrije binnenstraten waar de kinderen veilig spelen. Deze 4 sfeervolle XL-appartementen in Blok 3A hebben een woonoppervlakte van ruim 100 m2, 2 óf 3 slaapkamers en een balkon aan de woonkamer. Een comfortabel nieuwbouwappartement mét eigen parkeerplaats in de garage, te midden van alles. Is dat wat jij zoekt?

Kom binnen!
Deze ruime appartementen op de 1e, 2e, 3e of 4e verdieping hebben de entree in het trappenhuis, waar je met de trap of lift naar boven komt. In de hal vind je onder meer het toilet, de luxe afgewerkte badkamer met wastafel en douche en een inpandige berging waarin je de wasmachine kwijt kunt. Het appartement op de 1e verdieping is het grootst en heeft een woonkamer van ruim 14 meter lang en circa 4,5 meter breed. Aan de voorzijde bevinden zich de aansluitingen voor de keuken, met eiland. Hier is tevens de schuifpui naar het balkon. Dit appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 bereikbaar is vanuit de woonkamer.

Extra slaapkamer?
De appartementen op de hogere verdiepingen zijn hoekappartementen met 3 slaapkamers. Hier geniet je van extra veel lichtinval in de woonkamer dankzij de ramen in de zijgevel. De aansluitingen voor de (rechte) keuken bevinden zich aan de kant van de binnentuin . Aan deze kant is ook het zonnige balkon, gericht op het zuidwesten. Voor elk van de XL-appartementen is een eigen parkeerplaats aanwezig in de ondergrondse bewonersgarage. Bovendien zijn er 2 plekken voor je gereserveerd in de fietsenstalling.

Nieuwe toewijzingsprocedure
Voor De Nieuwe Defensie blok 3A geldt een nieuwe toewijzingsprocedure. Er vindt nog steeds een loting bij de notaris plaats, alleen dien je voor deze fase een financiële check (de verklaring waarin staat dat je de woning kunt betalen) te uploaden. Kandidaten die een financiële check hebben geüpload krijgen voorrang boven kandidaten zonder financiële check. Je kunt de financiële check alleen uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode. De financiële check mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met het verkoopteam!

Meer info: www.denieuwedefensie.nl

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 651.500
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m2
Buitenruimte
11 m2
Inhoud
387 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
Aan water en Aan park

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 3A

Is een ontwikkeling van:

BPD

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Nieuwe Defensie | Appartement XL in het project De Nieuwe Defensie blok 3A

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.