Appartement, Tolsteegsingel 2-19 BNR 1.6 -ong

Koopprijs

€ 1.095.000

Woonoppervlakte

125 m2

Omschrijving

***IN VERKOOP***

MODERNE ELEGANTIE
Aan de prachtige Tolsteegsingel aan de rand van het stadscentrum van Utrecht is de bouw gestart van 21 spectaculaire, luxe appartementen. Het moderne pand met een klassieke uitstraling is van alle gemakken voorzien en beschikt over een riante en boomrijke binnentuin. De appartementen zijn centraal gelegen maar geven evengoed uitzicht op een serene, groene omgeving.

Stadsbuiten is - evenals het aangrenzende monumentale pand - gebouwd in een prachtige neoklassieke stijl. De gehele buitenzijde van het pand is bekleed met Portugees natuursteen. Het pand heeft een prachtige entree en biedt als centrale voorziening vergadermogelijkheden en een gastenverblijf / hotelkamer voor logees. Alle hoger gelegen appartementen zijn toegankelijk middels een lift. Aan de voorzijde bieden de appartementen uitzicht op de historische Stadsbuitengracht, terwijl aan de achterzijde uit kan worden gekeken op een boomrijke en groene binnentuin. Deze riante en beveiligde binnentuin biedt ruimte aan ruime parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke plek voor het stallen van de fietsen. Elk appartement beschikt over een eigen parkeergelegenheid met een eigen berging. Een afsluitbare poort geeft bewoners toegang tot de binnentuin. Zodoende is het complex van alle gemakken voorzien en bieden de appartementen veiligheid en privacy aan de bewoners.

Appartement Tolsteegsingel 2-19 (BNR. 1.6)
Dit ruime driekamerappartement is gelegen op het zuidwesten en beschikt tevens over een balkon aan deze zijde. De grote raampartijen aan twee zijden van de woonkamer laten gedurende de gehele dag ruimschoots zonlicht binnen. Het appartement is voorzien van een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

De genoemde V.O.N. prijzen zijn exclusief een verplicht af te nemen parkeerplaats met carport á € 70.000,-.

Kenmerken
- Woonoppervlakte van 125 m2
- Gelegen op de eerste verdieping
- Balkon (10 m2) gelegen op het Zuidwesten
- 2 ruime slaapkamers
- Badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel
- Separaat toilet
- Veel lichtinval door grote raampartijen
- Vloerverwarming
- Lucht/water warmtepomp met voorraadboiler
- Externe berging

Stadsbuiten streeft de hoogste kwaliteit na. Bij de bouw van Stadsbuiten is voor zowel het exterieur als het interieur uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, die duurzaam gebruik van het pand garanderen. Zo zijn alle ramen aan de straatzijde van het pand voorzien van een hogere akoestische waarde om het geluid van het verkeer tot het minimum te reduceren. In de sfeervolle gemeenschappelijke hal is het glas voorzien van zonwerend glas. De gevel van het pand is duurzaam opgebouwd. Deze is vanuit een houtskelet bekleed met Portugees natuursteen. De keuze voor natuurlijke materialen in combinatie met het gebruik van aluminium in de bekapping en kozijnen, maakt dat het gebouw zowel duurzaam als onderhoudsvriendelijk is.

Het inschrijf formulier is samen met de brochure, prijslijst, verkooptekening, technische omschrijving en koperskeuzelijst op te vragen bij de verkopend makelaar.

Bezichtigen
Het is ook mogelijk om uw voorkeur appartement te bezichtigen. Neem contact met ons op en wij plannen een afspraak voor u in, met een van onze makelaars.

Afbouw
De appartementen in Stadsbuiten worden door Bouwbedrijf Wessels Zeist afgebouwd conform de plattegronden zoals weergegeven in de brochure. Via meer/minderwerk heeft u de keuze uit één of meerdere opties voor keuken, sanitair en vloer. De materialen van deze afbouw zijn onder andere afkomstig van Siemens/Bora, Paffoni en Marazzi. Deze leveranciers produceren uitsluitend hoogwaardige materialen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 1.095.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekwoning
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m2
Buitenruimte
10 m2
Inhoud
399 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water, In centrum en Vrij uitzicht

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Stadsbuiten

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartement in het project Stadsbuiten

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.