De Groene Steegjes - Woningtype G - kadevilla's, Bouwnummer 50

Koopprijs

€ 820.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

162 m2

Omschrijving

Welkom in deze leuke eigentijdse nieuwbouw Kadevilla!
Deze 4 laagse villa ligt aan de Dupondiusstraat. Met een wijds uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal en Oog in Al. Het heeft alles in huis om fijn te wonen. Een doordachte indeling, veel leefruimte, in basis 4 ruime slaapkamers en een inpandige berging.De woonkamer is gelegen op de 1e verdieping en vanuit daar loop je direct de 14 meter diepe tuin in. De tuin is gunstig georiënteerd op het westen, dus daar geniet je optimaal van een heerlijk zonnetje! Bovendien is deze Energie-Neutrale woning zeer energiezuinig. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee!

Kenmerken bouwnummer 50
- Woonoppervlakte van 162 m2
- Ideale gezinswoning met 4 ruime slaapkamers
- Zeer diepe tuin (ca.14m diep, tuin oppervlakte: 73 m2) gunstig georiënteerd op het westen
- 4 bouwlagen
- Living op eerste verdieping verdieping met weids uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal, richting Oog in Al
- Energieneutrale woning, dat scheelt in je energielasten!
- Dak voorzien van een dik pakket mossedum en zonnepanelen
- Voorzien van warmtepomp met bodemlus
- Riante leefkeuken aan straatzijde
- 1 autoparkeerplaats in de stallingsgarage
- Inpandige berging
- Deze woning heeft een gemetselde atelierkamer in de tuin
- Stoere Art-Deco architectuur met fraaie detaillering
- Vele optie- en uitbreidingsmogelijkheden

Let op, de perceeloppervlakte van deze woning heeft betrekking op het gedeelte dat in eigendom wordt geleverd. Bij dit woningtype is dat het bebouwde gedeelte. Middels een appartementsrecht verkrijgt de eigenaar van dit bouwnummer het gebruiksrecht voor de gunstig georiënteerde, diepe, tuin op het westen!

Vrije sector koopwoningen
Dit zijn de ware eyecatchers van het plan. Prachtige nieuwbouwwoning met een eigen tuin. Kies je voor de ruime kadevilla's met diepe achtertuinen (tuin tot 17m diep!) en een wijds uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal en Oog in Al. De kadevilla's zijn maar liefst 4 bouwlagen hoog en kun je voorzien van een diepe aanbouw van 3 meter. Ga je voor een sfeervolle hofwoning aan een gezellig en autoluw plein? Of toch liever een stadswoning? Bekijk het complete aanbod op de website en laat je verrassen.

Het project
In De Groene Steegjes in Utrecht Leidsche Rijn ontmoeten de groene charmes van het Willem-Alexanderpark en het weidse uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal elkaar in een informeel hofje. In fase 1 worden hier in totaal 84 diverse woningen gerealiseerd. Het project De Groene Steegjes is verdeeld in twéé verschillende koop sectoren: De betaalbare koop sector en de vrije koop sector. Voor beide koopsectoren gelden verschillende voorwaarden die terug te vinden zijn op de projectwebsite.

De naam De Groene Steegjes verwijst naar het fijne netwerk van groene steegjes die dit plan rijk is. De steegjes nodigen uit tot spelen, ontdekken en ontmoeten. Ieder steegje heeft haar eigen thema en komt uit op een gezellig pleintje. Het plan zet hoog in op duurzaamheid, klimaatbestendigheid, hittestress en biodiversiteit. Bij Van Wanrooij wil dat zeggen: energie neutrale woningen, bewust materiaalgebruik, bomen in de volle grond, groene daken, insectenhotels, nestkasten en een ‘muurvaren-muur’. Ook is er een zeer verfijnd systeem voor het opvangen, bufferen, infiltreren en vertraagd afvoeren van regenwater. De 84 woningen zijn zeer verschillend, met diverse prijscategorieën, maar hebben allemaal een fraaie Art-Deco architectuur.

De locatie
Leeuwesteyn wordt een nieuwe duurzame wijk met een Utrechts en stedelijk karakter. De wijk ligt aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal, aan de oostkant van het Willem-Alexanderpark en verbindt nieuw met oud Utrecht. Via de Dafne Schippersbrug kunnen bewoners in een kwartier fietsen het bruisende centrum van Utrecht bereiken. Van Wanrooij Projectontwikkeling gaat hier in totaal 84 energie neutrale woningen realiseren. Het parkeren is volledig uit het zicht opgelost in een stallingsgarage.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 820.000 vrij op naam
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2023
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
162 m2
Inhoud
517 m3

Indeling

Aantal woonlagen
4
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring en Warmtepomp
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk en Aan vaarwater

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op afgesloten terrein met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Punt Makelaars Utrecht

Utrecht

De Keizer Makelaars Vleuten

Vleuten

De Groene Steegjes

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Groene Steegjes - Woningtype G - kadevilla's in het project De Groene Steegjes