Penthouse, Bouwnummer 53

Koopprijs

€ 815.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

130 m2

Omschrijving

PARK AVENUE

Wonen in Park Avenue
De appartementen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Park Avenue ligt naast De Parkwachter.
In totaal komen er 55 woningen met een parkeerkelder.

De locatie
Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Penthouse | Bouwnummer 53 (Madridstraat 92 N)
Het penthouse is luxe afgewerkt en voorzien van twee ruime slaapkamers, waarvan één met inloopkast, een badkamer met bad, douche en wastafel en tevens een separaat toilet. De royale living van 57 m2 is gelegen aan de parkzijde met vrij uitzicht op Park Leeuwesteyn. Op het ruime en zonnige terras kunt u volop genieten van de zon en het fraaie uitzicht.

Parkeren
Het parkeren in de Park Avenue gebeurt grotendeels met behulp van een innovatief parkeerliftsysteem. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast, is veilig in gebruik en werkt snel.

Verwarming en warmwater
Voor verwarmen, koelen en warm water wordt elk appartement in project Park Avenue voorzien van een warmtepomp met een voorraadvat. Deze warmtepomp maakt gebruik van warmte- en koudeopslag in de bodem met gesloten verticale bodemwarmtewisselaars. De bodemwarmtewisselaars worden collectief gebruikt door meerdere warmtepompen. De warmtepompen en de bodemwarmtewisselaars worden bepaald op basis van de eventuele bouwkundige opties die tijdens de bouw zijn aangebracht.

De warmtepompen zijn opgesteld in de technische ruimte van de woning. De warmtepomp wordt aangestuurd door een thermostaat in de woonkamer. Via deze thermostaat kan de gewenste temperatuur ingesteld worden en kan de instelling voor warm water (comfort of eco) geselecteerd. De warmtepomp wordt gevoed vanuit het elektriciteitsnet in de woning. De spiraal in het water geeft de warmte uit de bron af en brengt daarmee het water in het voorraadvat op temperatuur. De appartementen worden voorzien van zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. De zonnepanelen worden via één of meer omvormers aangesloten op het elektriciteitsnet van de woning.

De warmtepomp met voorraadvat en bron worden gehuurd of gekocht van NextNRG. De huur- en afkoopsom van het klimaatsysteem zijn niet inbegrepen in de koopsom en zijn als volgt:
HUUR: EUR 120,- per maand
KOOP: EUR 11.564,- (eenmalig) inclusief 5 jaar onderhoud
In beide gevallen betaal je een vergoeding van EUR 12,75 per maand voor het beheer en monitoring van de bronnen van de warmtepomp.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Park Avenue geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Park Avenue worden namelijk met een EPC-0,1 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

Interesse
Heeft u interesse in dit penthouse met royale en zonnige buitenruimte in Park Avenue? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie. We maken graag een afspraak om verder in gesprek te gaan! Belangstelling wordt altijd verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 815.500 vrij op naam
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Penthouse

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
6e woonlaag
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m2
Inhoud
390 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Gedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen, Volledig geïsoleerd, Geen spouw, Eco-bouw, Geen isolatie, Grotendeels dubbel glas, Driedubbel glas, Kierdichting en HR-glas
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (huur) en Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan park en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Punt Makelaars Utrecht

Utrecht

Park Avenue

Is een ontwikkeling van:

VORM

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Penthouse in het project Park Avenue