Park Avenue, Utrecht

Binnenkort in verkoop

Start DIGITALE PreSale donderdag 7 mei 2020!

Park Avenue

START PRESALE - DONDERDAG 7 MEI 2020 - 20:00 UUR

Normaal gesproken starten wij onze PreSale altijd met een gezellig en drukbezocht PreSale Event. Maar helaas is in Nederland de situatie momenteel verre van normaal vanwege het Coronavirus. Wij volgen uiteraard de aanbevelingen en richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Zodoende zal er geen Event worden georganisaeerd, maar zal de PreSale online van start gaan.

Het gehele verkoopproces blijft verder zoveel mogelijk intact, maar in plaats van het Event openen we op donderdag 7 mei 2020 - ’s avonds om 20.00 uur exact - het digitale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk uw volledig ingevulde inschrijfformulier in te zenden. Doet u dit alstublieft niet voor 20.00 uur. Inschrijfformulieren die voor 20.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

Wij zullen ervoor zorgen dat het u niet aan service en hulp zal ontbreken bij de aankoop van uw droomwoning in Park Avenue. Het verkoopteam staat te trappelen om een individueel gesprek met u aan te gaan tijdens de PreSale periode! Ook daarin zullen uiteraard de maatregelen van het RIVM nageleefd worden.


PARK AVENUE

Wonen in Park Avenue
De appartementen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Park Avenue ligt naast De Parkwachter.
In totaal komen er 55 woningen met een parkeerkelder.

De locatie
Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Parkeren
Het parkeren in de Park Avenue gebeurt grotendeels met behulp van een innovatief parkeerliftsysteem. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast, is veilig in gebruik en werkt snel.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Park Avenue geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Park Avenue worden namelijk met een EPC-0,1 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul het interesseformulier in op de projectwebsite en we houden u op de hoogte!
Lees verder...

Nieuws over Park Avenue

21-03-2020

Binnenkort in verkoop | Park Avenue, Utrecht

In het prachtige Leidsche Rijn Centrum komt Park Avenue, een appartementencomplex met 55 ruime en duurzame appartementen en een parkeerkelder. Iets voor jou? Schrijf je dan in als geïnteresseerde van dit project om de start verkoop niet te missen.


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Madridstraat
152 m
Bushalte Korianderstraat
405 m
Bushalte Jan Wolkerssingel
474 m
Bushalte Vredenburg Leidsche Rijn
518 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Blauwe orka
900 m
OBS 't Zand
1.31 km
Thomas a Kempisleerhuis
1.35 km
Montessori Arcade
1.39 km
Kinderdagverblyf Aspelin
1.47 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
364 m
T-Mobile
364 m
Kruidvat
460 m
Gamma
1.13 km
Media Markt
1.29 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
1.51 km
Huisartsenpraktijk Boutens
1.52 km
Gezondheidscentrum Oog in Al
1.54 km
Terwijde Apotheek
2.06 km
Lombok Apotheek
2.06 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Punt Makelaars Utrecht

Utrecht

Park Avenue

Is een ontwikkeling van:

VORM

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.