Op Smaak - 22 Energieneutrale Parkwoningen, Utrecht

Volledig verkocht

Op Smaak - 22 Energieneutrale Parkwoningen

Op Smaak - Hoge Weide, Utrecht De 22 Energieneutrale Parkwoningen

Het beste van twee werelden
Wonen in Op Smaak is wonen in een fijn hof, in een huis met een tuin, en een park aan de voorzijde van de woning.

Op Smaak - Hoge Weide, Utrecht De 22 Energieneutrale Parkwoningen

Geen woningen meer beschikbaar!
Alle woningen zijn momenteel toegewezen aan ingeschreven kandidaten. Velen van hen hebben nu een optie op een woning. Op dit moment hebben we dus geen woning meer beschikbaar.

Het beste van twee werelden
Wonen in Op Smaak is wonen in een fijn hof, in een huis met een tuin, en een park aan de voorzijde van de woning. Dit allemaal op een steenworp afstand van het centrum. Heel dichtbij het centrum van Leidsche Rijn en slechts tien minuten fietsen van het centrum van Utrecht.

's Avonds nog een gezellig terrasje pakken in de mooie oude binnenstad, je bent er zo! Maar om goed te winkelen hoef je niet meer de oude binnenstad in. Het centrum van Leidsche Rijn is binnen vijf minuten lopen bereikbaar en biedt onder andere 130 winkels en de nodige horeca. Een bioscoopje pakken, daar hoef je de brug niet meer voor over te fietsen.

Verschillende woningtypen
De woningen in Op Smaak fase III kennen een grote diversiteit. Zo zijn er 4-laagse woningen met o.a. een woonkeuken en werkkamer op de begane grond en een woonkamer op de 1e verdieping, maar ook 3-laagse woningen met de traditionele indeling met woonkamer en keuken op de begane grond en slapen op de verdiepingen zijn in deze fase aanwezig. Alle woningen worden voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein.
De woningen bieden je nog voldoende mogelijkheden om je nieuwe woning helemaal "eigen" te maken.

Energieneutraal wonen
De woningen 22 parkwoningen zijn voorbereid op de verre toekomst en zijn een voorbeeld project voor de gemeente Utrecht. en de regio.
Deze woningen worden straks niet meer aangesloten op de stadsverwarming, maar worden voorzien van een elektrische luchtwarmtepomp en 14 tot 27 PV-panelen per woning. Een warmtepomp is vergelijkbaar met een climate control systeem van je auto. Het lucht-water-warmtepompsysteem verzorgt op een efficiënte wijze en duurzame manier de verwarming en levert warm tapwater voor bijvoorbeeld douchen en koken. Optioneel biedt het systeem de mogelijkheden om de woning in de zomer te laten koelen.
Lees verder...