Ludgerushof

VERKOOP GESTART
Op maandag 9 december 2019 is de verkoop van start gegaan. De inschrijving voor het project is op 16 december 2019. U kunt echter nog steeds inschrijven voor het project. Wij zullen u dan toevoegen aan de reservelijst.
Het inschrijfformulier en verdere documentatie kunt u terugvinden op de projectwebsite.


De Ludgerushof
Wil je wonen op een unieke en karakteristieke locatie? Maar ook het comfort en zekerheid van nieuwbouw? Dan is dit je kans! Aan de Sint-Ludgerushof in de groene Utrechtse wijk Zuilen wordt een bijzonder en kleinschalig project gerealiseerd met 5 nieuw te bouwen woonhuizen! Gelegen op een heerlijke en rustige plek met veel groen. Het besloten karakter van het hof met afsluitbaar hek maakt het ook voor gezinnen met kinderen extra aantrekkelijk.

We hebben goed nagedacht over Ludgerushof en wilden voor u een unieke kans creëren om een royaal herenhuis te betrekken. Ludgerushof kenmerkt zich o.a. door grote overstekken en een aantrekkelijk gevelbeeld. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau, mooie detaillering en een speelse indeling. Een bijzonder nieuwbouwproject.

Vijf huizen met een heerlijke achtertuin aan een afgesloten hof. Ludgerushof is een kleinschalig en bijzonder nieuwbouwproject waarbinnen 5 fraaie en eigentijdse woonhuizen gebouwd worden. De woningen zijn gesitueerd aan een rustige en groen ingerichte hof welke met een elektrische poort is afgesloten waardoor de rust is gewaarborgd en mogelijke kinderen vrij kunnen spelen.

Wonen in Utrecht | Zuilen
Het kleinschalige nieuwbouwproject Ludgerushof ligt nabij diverse populaire hotspots, zoals The Colour Kitchen, Het Vorstelijk Complex en de Parel van Zuilen. De wijk staat bekend om haar rijke historie en groene karakter. Zo zijn er tal van groene recreatievoorzieningen letterlijk om de hoek, zoals het Zuilense bos, het Julianapark, het Amsterdam-Rijnkanaal en de vele sportverenigingen aan de Burgemeester Norbruislaan.

Verderop zijn tal van sport- en recreatiegelegenheden voor jong en oud, zoals voetbalverenigingen, tennisbanen en nog veel meer. Ook het mooiste park van Utrecht ‘Julianapark’ is op loopafstand. Hier kun je samen met de kids gerust een dagje genieten. Rondom het Antje Drijver paviljoen vind je onder andere een kinderboerderij en veel speelgelegenheden. De wijk kent een grote diversiteit aan goede restaurantjes, gezellige cafeetjes en andere horeca. Ga bijvoorbeeld voor je lunch, een high tea of diner naar de Kleine Baron! Of wat dacht je van The Colour Kitchen? Heb je iets bijzonders te vieren, dan moet je bij de Parel van Zuilen zijn. Het historische pand aan de Vecht vormt een prachtig decor voor ieder feest. En voor het lekkerste ijsje van Utrecht hoef je niet ver, want ook IJssalon Roma (sinds 1954 een begrip) zit in de buurt.

Heerlijk wonen in Utrecht
In de populaire, kindvriendelijke woonwijk Zuilen, op 10 minuten fietsafstand van de gezellige Utrechtse binnenstad wordt een exclusief en bijzonder fraai project ontwikkeld. Ruim wonen nabij de Utrechtse binnenstad in de gewilde woonwijk Utrecht Zuilen.


Bijzonderheden
- Stads wonen aan een fraai en besloten kloosterhof
- Fijne stadstuinen
- Ruime woonhuizen met 3 slaapkamers
- Keukencheque van maar liefst € 7.500,-
- Standaard zijn de wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk
- Stompe paneeldeuren met mooie sierlijsten
- Hoog afwerkingsniveau standaard, een 2e toilet en openslaande deuren
- Daken voorzien van zonnepanelen, dus lagere energiekosten


Tijd om te genieten in uw nieuwe woning
Het kopen van een woning is spannend en niet iets wat u dagelijks doet. Dat snappen wij als geen ander. En daarom willen wij graag met u in gesprek om zo samen tot de juiste keuze voor uw woning te komen, met daarin de indelingsopties die het beste bij u passen en afwerking geheel in uw eigen smaak. Wij zullen er alles aan doen om uw woondroom waar te maken! Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij werken graag met u samen om te komen tot uw ideale woning. Want uw woongeluk is waar het bij ons om draait. Als tevreden klant bent u de basis van ons succes.

Dit unieke project heeft in aanloopfase al de nodige interesse van potentiële kopers. Wilt u ook bespreken wat uw mogelijkheden zijn en kijken of een van deze prachtige woningen voldoet aan al uw woonwensen? Dan gaan wij graag met u in gesprek om u verder te informeren.

Verkoopteam Ludgerushof Utrecht
Lees verder...

Nieuws over Ludgerushof

Groen én centraal wonen | Ludgerushof, Utrecht

Ludgerushof: een kleinschalig nieuwbouwproject met 5 ruime herenhuizen. Dit project ligt in een groene omgeving vlakbij het gezellige centrum van Utrecht. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in als reservekandidaat.

Lees verder

Prachtige herenhuizen in Zuilen | Ludgerushof, Utrecht

Kenmerkend voor de 5 herenhuizen in Ludgerushof zijn het royale woonoppervlak, de groene omgeving en de gunstige ligging vlakbij de binnenstad van Utrecht. Geïnteresseerd? Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat.

Lees verder

Verkoop Ludgerushof gestart: 10 redenen waarom jij hier wil wonen

In Zuilen wordt het nieuwbouwproject Ludgerushof gerealiseerd. Dit is een kleinschalig project: er komen namelijk slechts 5 ruime herenhuizen. De verkoop is inmiddels gestart en de inschrijving sluit maandag 16 december. Wij geven je 10 redenen om je in te schrijven.

Lees verder

Woningtypes in Ludgerushof

Woningen

Woningtype
Prijs

Eengezinswoning

Bouwnummer 1 - koopsom € 390.000

Verkocht onder voorbehoud

92 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Eengezinswoning

Bouwnummer 2 - koopsom € 426.000

Verkocht onder voorbehoud

100 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Eengezinswoning

Bouwnummer 3 - koopsom € 424.000

Verkocht onder voorbehoud

100 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Eengezinswoning

Bouwnummer 4 - koopsom € 375.000

Verkocht onder voorbehoud

89 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Eengezinswoning

Bouwnummer 5 - koopsom € 465.000

Verkocht onder voorbehoud

110 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Sweder van Zuylenweg
143 m
Bushalte Muyskenweg
217 m
Bushalte Prins Bernhardlaan
328 m
Bushalte Burg. Van Tuyllkade
440 m
Bushalte Wethouder D. M. Plompstraat
500 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Ludger School
70 m
Prinses Margrietschool
363 m
de Cirkel
491 m
OBS de Carousel
746 m
Shri Krischna school
1.12 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
435 m
Zeeman
464 m
Etos
476 m
Kruidvat
481 m
ING Bank
483 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Elinkwijk
212 m
Apotheek Elinkwijk
237 m
Apotheek Sweder Van Zuylen
299 m
Apotheek Deli-Bergema
802 m
Huisartsenpraktijk Boutens
1.57 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Punt Makelaars Utrecht

Utrecht

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.