Lubro

Op donderdag 20 juni a.s. nodigen wij u van harte uit om tussen 16.30 en 18.30 uur kennis te komen maken met Lubro!

VERKOOP GESTART!

INLOOPMIDDAG
Op donderdag 20 juni a.s. nodigen wij u van harte uit om tussen 16.30 en 18.30 uur kennis te komen maken met Lubro op de bouwlocatie.

INTERESSE?
Heeft u interesse? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid!

Voor meer informatie over de woningen kunt u zich aanmelden via de projectwebsite en een online account aanmaken. In deze online account kunt u aanvullende informatie bekijken en/of downloaden onder het kopje "Mijn documenten". Het beleefboek kunt u afhalen op ons kantoor aan de Noorderstraat 8 te Utrecht.


LUBRO | Dare to create your own history!
Dit zo kenmerkende gebouw wordt een plek om modern en comfortabel in te wonen. In de oude fabriekshal komen zes schitterende herenhuizen.

ZES KEER KARAKTERISTIEK
Uniek. Het woord wordt te pas en te onpas gebruikt. Wat betreft Lubro is er geen twijfel. De zes woningen die in Lubro ontwikkeld worden zijn namelijk in elk opzicht uniek. Als nieuwe bewoner krijgt u in Lubro immers alle ruimte om vorm te geven aan uw eigen ideeën over wonen. De charme en kracht van het gebouw spreken voor zich. Lubro heeft dan ook geen opsmuk nodig. Schitterende stalen puien en een volledig te openen harmonicapui onderstrepen de kwaliteiten van alles zes de woningen.

HIER KRIJGT U ALLE VRIJHEID
Het industriële gebouw van toen is getransformeerd in moderne herenhuizen. Aan alles herkent u het industriële karakter. Die typische in het oog springende gebogen dakspanten bijvoorbeeld, die zijn er gewoon nog, net als verschillende andere originele constructieve elementen.

In Lubro woont u met circa 280 m² woonoppervlakte zeer ruim. De tweede verdieping lijkt door de aanwezigheid van twee vides in de woning te zweven. De woningen zijn voorzien van een luxe afwerking.

De kwaliteiten op een rij:
• De charme van industrieel erfgoed, constructieve elementen in het zicht
• Modern wooncomfort en een hoogwaardig afwerkingsniveau
• Volledig te openen harmonica pui op de 2e verdieping creëert lichte woonvertrekken
• De nieuwe stadsgracht voor de deur
• Drie privéparkeerplaatsen in de besloten stallingsgarage, direct toegankelijk vanuit de woning
• Zeer ruime woningen, 280 m² zelf in te delen wooncomfort
• Ruime bergingen voor voldoende opslag in de woning
• Mooi privéterras én een gemeenschappelijke groene binnentuin
Lees verder...