Rij- en hoekwoningen | Type C en C1, 7 | Type C - rijwoning | De Veiling -ong

Koopprijs

€ 427.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

113 m2

Omschrijving

Inschrijven nieuwsbrief om op de hoogte te blijven
Om op de hoogte te blijven van dit plan, kun je je inschrijven op de projectwebsite. Via de nieuwsbrief zullen wij je op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen.

Locatie
Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels, kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Of liever gezegd, trek er een dag voor uit en ontdek de winkelmogelijkheden. Daarnaast biedt het nieuwe centrum gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules hebben een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod. In de directe omgeving is het station Utrecht Leidsche Rijn gelegen, die een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht Centraal. Wie liever sportief de fiets pakt, staat binnen 20 minuten in het hartje van Utrecht. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. De wijk is van alle gemakken voorzien en biedt een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. De Brede School Het Zand, welke is gericht op kinderen van 0-12 jaar, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

De woningen
Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Daarnaast hebben alle woningen een eigen parkeerplaats.

Kenmerken rij- en hoekwoningen | Type C en C1
- Energielabel A
- Eigen parkeerplaats
- Gasloos met stadsverwarming
- Ideale gezinswoning
- Inclusief berging in de tuin
- Mogelijkheid voor extra slaapkamer op zolder
- Energiezuinige woning
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 427.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m2
Inhoud
419 m3

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brochure


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars BV

Utrecht

Brecheisen Makelaars Vleuten/de Meern

Vleuten

De Keizer Makelaars Vleuten

Vleuten

De Veiling fase 1 en 3

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Rij- en hoekwoningen | Type C en C1 in het project De Veiling fase 1 en 3