De Veiling fase 1 en 3, Utrecht

In verkoop

Ontdek het nieuwe woningaanbod in fase 3

De Veiling fase 1 en 3

Bouwvergunning fase 1 is verleend (bnr. 1 t/m 72)

De Veiling fase 1 | Bouwvergunning is verleend
Wij kunnen met vreugde mededelen dat de bouwvergunning voor De Veiling onherroepelijk is. Dit is een mooie stap vooruit! Dit betekent dat er binnenkort gestart gaat worden met de bouw van fase 1 - bouwnummer 1 t/m 72. Nagenoeg alle woningen van deze fase staan onder optie. Ben jij ook enthousiast over De Veiling, maar staan de woningen van jouw voorkeur onder optie? Wij kunnen je ten eerste noteren als reservekandidaat. Of nóg beter.... Je adviseren om uit te wijken naar het woningaanbod van fase 3. Hierin zijn nog diverse woningen/appartementen beschikbaar. Wie weet biedt dit uitkomst.

Woningaanbod fase 3
Binnen deze fase zijn nog een aantal eengezinswoningen en appartementen beschikbaar. Hierbij hanteren wij de regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voorkom teleurstelling en plan een vrijblijvende afspraak met ons in.

Locatie
Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels, kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Of liever gezegd, trek er een dag voor uit en ontdek de winkelmogelijkheden. Daarnaast biedt het nieuwe centrum gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules hebben een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod. In de directe omgeving is het station Utrecht Leidsche Rijn gelegen, die een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht Centraal. Wie liever sportief de fiets pakt, staat binnen 20 minuten in het hartje van Utrecht. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. De wijk is van alle gemakken voorzien en biedt een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. De Brede School Het Zand, welke is gericht op kinderen van 0-12 jaar, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

De woningen
Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Op de begane grond zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming, waardoor je extra flexibel bent met het inrichten van de woonruimte. Daarnaast hebben alle woningen een eigen privé parkeerplaats.
Lees verder...

Nieuws over De Veiling fase 1 en 3

Nieuw woningaanbod fase 3 | De Veiling, Utrecht

De Veiling in Utrecht: gasloze woningen (vanaf € 401.000 v.o.n.) én alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Spreekt dit jou aan? Grijp dan je kans! Er is nieuw woningaanbod in fase 3 van dit plan beschikbaar gekomen.

Lees verder

Word één van de kopers! | De Veiling fase 1, Utrecht

Met een woning in het nieuwbouwproject de Veiling ben je voorbereid op de toekomst! Word jij ook één van de gelukkige kopers binnen dit project? Laat je door de verkopend makelaars informeren over de mogelijkheden en de nog beschikbare woningen. 

Lees verder

Omgevingsvergunning is onherroepelijk | De Veiling fase 1, Utrecht

De Veiling: gasloze woningen met privé-parkeerplaats en alle voorzieningen van het centrum van Leidsche Rijn en Utrecht binnen handbereik. Onlangs is de omgevingsvergunning voor fase 1 ingediend en deze is inmiddels onherroepelijk.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brochure


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Utrechtseweg
227 m
Bushalte 't Zand;Het Zand
235 m
Bushalte 't Zand
277 m
Bushalte Station Terwijde
435 m
Treinstation Utrecht Terwijde
499 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS 't Zand
159 m
Montessori Arcade
172 m
De Ridderhof
762 m
't Spoor
808 m
Blauwe orka
2.23 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
1.04 km
T-Mobile
1.04 km
Kruidvat
1.08 km
Media Markt
1.17 km
Gamma
1.72 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
232 m
Terwijde Apotheek
789 m
Julius Gezondheidscentrum Terwijde
801 m
Mediq Apotheek De Meern
1.69 km
Kring-apotheek Vleuten
2.64 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars BV


Brecheisen Makelaars Vleuten/de Meern

Vleuten

De Keizer Makelaars Vleuten

Vleuten

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.