Koopprijs

Van € 1.500.000

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

217 m2
Inhoud
838 m3

Omschrijving

Een uniek appartement, op een unieke locatie, met uniek uitzicht. Dit penthouse is dé kers op de taart van deze fase in De Nieuwe Defensie. Een royale gelijkvloerse woning met prachtig uitzicht over het Merwedekanaal en zicht op de Dom! Het penthouse van blok 3B bevindt zich – als enige woning - op de 7e verdieping en heeft een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 200 m2. Verder zijn er 3 slaapkamers met állemaal een eigen badkamer, waarvan 2 met toilet, en biedt de royale woonkamer alle ruimte voor een geweldig kookeiland. De 2 eigen parkeerplaatsen én het royale dakterras rondom de woning maken het plaatje compleet! Nieuwsgierig? Kom binnen!

Heerlijke woonruimte
Via het trappenhuis, waar je naar boven kunt met de trap of lift, betreed je de hal van dit penthouse. Hier is plek voor de garderobe en rechtdoor is de deur naar de heerlijke woonruimte, met overal glazen schuifdeuren naar het dakterras rondom. Hier vind je allereerst de aansluitingen voor de open keuken, met kookeiland. Een plek die uitnodigt om samen te koken en eten onder het genot van een mooi glas wijn. Naast de keuken is de ruime open woonkamer. Ook deze is heerlijk licht dankzij de vele ramen en schuifdeuren aan alle kanten.

Allemaal een eigen badkamer
Aan de andere kant van de keuken, die voorzien is van een praktische afgesloten studeer-/werkkamer, biedt een deur toegang tot een 2e hal. Hier vind je een separaat toilet én 3 ruime slaapkamers die allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer met in elk geval een douche en wastafel. De riante hoofdslaapkamer op de kop van de woning biedt ruimte voor een inloopkast en heeft de grootste eigen badkamer, met toilet én dubbele douche. Hoeveel luxe wil je hebben? Dit is écht een buitenkans, op loopafstand van hartje Utrecht!

Lees verder...

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Nieuwe Defensie 3B - Penthouse in het project De Nieuwe Defensie blok 3B

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.