Koopprijs

Van € 715.500 - € 856.500

Aantal woningen

2 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

144 m2 tot 177 m2
Inhoud
599 m3 tot 745 m3

Omschrijving

***NU IN VERKOOP***

De nieuwe fase van De Nieuwe Defensie is vanaf heden in de verkoop. Het is nu mogelijk jezelf in te schrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur via de projectwebsite.

De 2 dubbellaagse benedenwoningen in blok 3 van De Nieuwe Defensie, mét eigen parkeerplaats, lenen zich perfect voor wonen én werken aan huis. Deze hoekwoningen hebben het woon- en slaapprogramma op de 1e verdieping, met balkon aan de woonkamer. De riante woon-/werketage op de begane grond is ideaal voor bijvoorbeeld een kantoor of praktijkruimte. Hier woon én werk je op brugloopafstand van de binnenstad, midden in de groene Merwedekanaalzone. Ideaal voor een wandelmeeting tussendoor!

Gelijkvloers wonen
De entree van deze hoekwoningen bevindt zich op de 1e verdieping. Via het trappenhuis, met lift, kom je binnen in de hal. Hier vind je het toilet, de badkamer, een ruime berging met aansluitingen voor de wasmachine én de slaapkamers. Dit zijn er respectievelijk 2 of 3. Het woongedeelte is lekker licht, dankzij de raampartijen aan 2 kanten, en voorzien van alle nodige aansluitingen voor de open keuken. Vanuit de woonkamer stap je via de schuifpui het – half overdekte – balkon op, dat is gericht op het zuidwesten of zuidoosten. Hier is het heerlijk vertoeven!

Werken aan huis
Via de open trap in de woonkamer kun je naar de woon-werkruimte op de begane grond. Deze etage is bij een van de bouwnummers voorzien van een 2e badkamer, met toilet. De andere woning heeft hier een separaat toilet. In de werkruimte valt lekker veel daglicht naar binnen, dankzij de raampartijen aan 2 kanten. Het is een praktische verdieping die zich leent voor werken aan huis, met veelzijdige functies. Overigens heb je ook nog 3 eigen plekken in de fietsenstalling én is een eigen parkeerplaats in de ondergrondse bewonersgarage in de v.o.n.-prijs inbegrepen. Wat een luxe!

Lees verder...
Bnr.
Reset
324 De Nieuwe Defensie | Dubbellaagse benedenwoning € 856.500

De Nieuwe Defensie | Dubbellaagse benedenwoning

Bouwnummer 324 - € 856.500

Onder optie

177 m2 woonoppervlakte

9 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

363 De Nieuwe Defensie | Dubbellaagse benedenwoning € 715.500

De Nieuwe Defensie | Dubbellaagse benedenwoning

Bouwnummer 363 - € 715.500

Verkocht onder voorbehoud

144 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Nieuwe Defensie | Dubbellaagse benedenwoning in het project De Nieuwe Defensie blok 3A

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.