Appartement, Bouwnummer 182

Koopprijs

€ 390.000

Woonoppervlakte

65 m2

Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Woon je graag in het midden van alles? Dicht bij het centrum waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat, maar ook na een lange werkdag heerlijk thuis komt in een oase van rust? Dan is dit compacte 3-kamerappartement in De Nieuwe Defensie misschien precies wat jij zoekt! Dit appartement met 2 slaapkamers bevindt zich op de 4e verdieping en heeft een eigen balkon aan de leefgalerij, gericht op het zuidoosten. Je kunt dus lekker buiten zitten met een kop koffie of een wijntje. Maar ook binnen is het hier goed toeven!

Alles gelijkvloers
De ingang van dit appartement bevindt zich aan de leefgalerij, die wordt gedeeld met 3 andere appartementen op deze verdieping. De lange hal van het appartement biedt toegang tot alle vertrekken van de gelijkvloerse woning; een berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger, een separaat toilet, de badkamer met wastafel en douche, de woonkamer en de beide slaapkamers. Deze bevinden zich aan de voor- en de achterzijde – respectievelijk de tuinzijde en straatzijde - van het appartement.

Zithoek met uitzicht
De woonkamer is ruim 8 meter lang en biedt aan de voorzijde ruimte voor de keuken. Hiermee kun je veel kanten op; wordt het een keuken in hoekopstelling, of toch een klein kookeiland? Aan de tuinzijde is ruimte voor een fijne zithoek met uitzicht op de gezellige binnentuin. De hoge draai-kiepramen zorgen hier voor genoeg lichtinval. Voor extra opbergruimte heb je tot slot nog een eigen berging in het complex.

Voor dit appartement geldt een zelfbewoningsplicht.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 390.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m2
Buitenruimte
4 m2
Inhoud
193 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 1B