Koopprijs

Van € 1.050.000 - € 1.800.000

Aantal woningen

5 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

114 m2 tot 196 m2
Inhoud
331 m3 tot 568 m3

Omschrijving

Wonderwoods – Penthouse MVSA
Bekijk dit exclusieve penthouse, gelegen in het bruisende hart van Utrecht, dat zich uitstrekt over twee woonlagen op de 20e en 21e verdieping. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 190 m2 biedt dit appartement een unieke woonervaring met zijn opvallende architectuur van MVSA Architects, dat zich kenmerkt door de prachtige ronde gevelvormen. Met de zuidoost/noordwest ligging van dit appartement beleef je niet de extreme warmte op zonnige dagen maar geniet je comfortabel van het (buiten)leven. Dit penthouse met grote raampartijen is voorzien van vloerverwarming en -koeling en beschikt over een energielabel A+++, wat bijdraagt aan een duurzame en comfortabele leefomgeving.

Verdieping 20
Bij binnenkomst in penthouse MVSA word je verwelkomd in een ruime ontvangsthal met een toilet en handige bergruimte voor de wasmachine en droger. De grote garderobekast voegt een vleugje luxe toe aan het geheel. De open keuken met ruimte voor een royale familie eettafel nodigt uit voor een gezellige lunch of diner. De royale living met grote vide, biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving door de enorme raampartij van 5,5 meter hoogte en wordt daardoor voorzien van veel natuurlijk licht. Hierdoor ontstaat een bijzonder gevoel van luxe en comfort. Grenzend aan de living bevindt zich een fijn inpandig terras waar je altijd beschut kunt genieten van het buitenleven.

Verdieping 21
Het eerste wat opvalt is de enorme hal die uitkijkt over de vide, maar ook de ruimtes op deze verdieping met elkaar verbindt. Op deze woonlaag zijn twee ruime slaapkamers en een kleinere (slaap)kamer die perfect dienst kan doen als werk- of logeerkamer. De twee badkamers; een met ligbad en de andere met inloopdouche, voegen nog meer luxe toe aan het dagelijkse leven. Vanuit alle kamers op deze verdieping geniet je van weidse uitzichten over de omgeving. Een separaat toilet en extra bergruimte zorgen voor praktisch gemak.
Met twee parkeerplaatsen in de ondergrondse garage (optioneel te huur) geniet je van het gemak van veilig parkeren in het centrum van de stad. Kortom, dit zonnige penthouse met vide biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en stijl, waardoor het een buitengewone woonbeleving in het hart van Utrecht belooft.

https://www.youtube.com/watch?v=A6rkv22yY_8&t=2s

Meer over wonen in de MVSA-toren

Entree - lobby
De MVSA-toren heeft een eigen chique lobby die goed is beveiligd en met een persoonlijke key te openen. In de entreehal bevinden zich de postbussen, de liften en het trappenhuis.

Parkeren Wonderwoods
De koper van Penthouse MVSA wordt, ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst de mogelijkheid geboden tot het huren van een of twee vaste parkeerplaatsen in parkeergarage Wonderwoods of de mogelijkheid geboden een abonnement af te sluiten voor een zwerfparkeerplaats in de parkeergarage Wonderwoods.

VVE en servicekosten
Voor de appartementen in de MVSA-toren wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar van een appartement wordt automatisch en van rechtswege lid van deze vereniging.

Erfpacht
De erfpacht voor Wonderwoods is eeuwigdurend afgekocht.

Oplevering
De oplevering van de MVSA-toren start naar verwachting eind Q2 2024.

Lees verder...
Reset
MVSA - Penthouses € 1.200.000

MVSA - Penthouses

MVSA Penthouse 01.20.01 0-ong - € 1.200.000

Verkocht

134 m2 woonoppervlakte

13 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

MVSA - Penthouses € 1.785.000

MVSA - Penthouses

Penthouse MVSA 0-ong - € 1.785.000

Beschikbaar

190 m2 woonoppervlakte

10 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

MVSA - Penthouses € 1.785.000

MVSA - Penthouses

MVSA Penthouse 01.20.05 0-ong - € 1.785.000

Verkocht

190 m2 woonoppervlakte

10 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

MVSA - Penthouses € 1.050.000

MVSA - Penthouses

MVSA Penthouse 01.20.03 0-ong - € 1.050.000

Verkocht

114 m2 woonoppervlakte

13 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

MVSA - Penthouses € 1.800.000

MVSA - Penthouses

MVSA Penthouse 01.20.02 0-ong - € 1.800.000

Verkocht

196 m2 woonoppervlakte

21 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype MVSA - Penthouses in het project Wonderwoods Penthouses & Specials

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.