Wonderwoods - Appartementen, Wonderwoods - Appartementen 02.16.05 -ong

Koopprijs

€ 578.000

Woonoppervlakte

80 m2

Omschrijving

De verkoop van Wonderwoods is in volle gang!


UTRECHT – Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de Binnenstad.


Green at heart


Het is tijd voor een nieuwe balans tussen natuur en technologie. Voor een leefomgeving waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komt Wonderwoods, de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken.

Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van ca. 73 en ca. 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Wij noemen dat de weg naar geluk 2.0.


Wonen in Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig.


Next Urban Mobility

In de parkeergarage van Wonderwoods staan op ieder moment van de dag elektrische auto’s en -scooters klaar, gefaciliteerd door Hely. Ook fietsen, elektrische fietsen en bakfietsen staan klaar voor gebruik in de mooi vormgegeven fietsenstalling in Wonderwoods.


Faciliteiten & services

Op ca. 25 meter hoogte komt een dakpark met een loopbrug die de torens met elkaar verbindt. In dit dakpark komt een farm-to-fork restaurant met een groot terras. Ook de Education Hub, waar het unieke ecosysteem van Wonderwoods wordt uitgelegd, zal in het dakpark terug te vinden zijn.


Woon in deze groene oase in het midden van de stad en wordt ondergedompeld in een geurig bos vol weelderig groen. Daglicht en frisse lucht in overvloed en natuur waar je maar kijkt, geven je spirit een boost. Luister naar de vogelgeluiden in de vroege ochtend en wordt in slaap gesust door de rustgevende geluiden van de natuurwereld om je heen.

De bouw is gestart in december 2020. De prognose oplevering van de eerste appartementen is eind 2023 wat door zal lopen tot begin 2024.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 578.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
16e woonlaag
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m2
Buitenruimte
10 m2
Inhoud
255 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Wonderwoods Penthouses & Specials

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Wonderwoods - Appartementen in het project Wonderwoods Penthouses & Specials

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.