Tussenwoning, Bouwnummer 21

Koopprijs

€ 490.000

Woonoppervlakte

130 m2

Omschrijving

IN VERKOOP!

Het is zover na de 21 grondgebonden woningen zijn nu ook de 11 startersappartementen van project Wickengaard in verkoop! De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar je kan alsnog inschrijven op de woningen als (reserve)kandidaat via de projectwebsite (wickengaard.nl)

---

Midden in het dorp Schalkwijk, in de oude perenboomgaard, komen de nieuwe woningen van Wickengaard. We bouwen meerdere woningtypes, zodat er voldoende keus is voor mensen die een woning zoeken, zoals een appartement of een woning voor starters.

In totaal komen er 32 woningen bij met een eigentijdse uitstraling, maar in mooie samenhang met elkaar, de buurt en de omgeving.

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, waar ooit de perenbomen bloeide. Je vindt ze straks in Wickengaard. Wat de woningen nog meer zo aantrekkelijk maakt, is het energieconcept. Het zijn namelijk nul-op-de-meterwoningen (NOM). Kort gezegd: bij gemiddeld gebruik heb je een energienota van € 0,-! Wie wil dat nou niet in deze tijden waarin de energieprijzen door het dak gaan?

De rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen zijn lekker breed en ruim opgezet. De rijwoningen zijn ongeveer 130 m², de twee-onder-een kappers variëren van 160 tot 170 m² en de vrijstaande woningen zijn circa 180 m². Kies je voor een uitbouw, dan komen daar nog vierkante meters bij. Door de praktische indeling en de kwalitatieve afwerking bieden de woningen veel comfort. De duurzame nul-op-de-meterwoningen hebben ruime tuinen (enkele tot 20 meter diep) met een ouderwets knus 'achterom'. Parkeren doe je op eigen terrein.

De 11 appartementen zijn licht en transparant en hebben een oppervlakte variërend van circa 58 m² tot 88 m². Het gebouw krijgt drie verdiepingen met een mooie entree. De appartementen hebben fijne buitenruimtes die gunstig liggen op de zon. Ze bieden alle gemak en comfort van nieuwbouw. En ruimte voor eigen keuzes. Kies je voor een woonkamer en één slaapkamer? Of heb je liever een kamertje erbij voor studie of een logé? Pas je woning aan je eigen wensen aan. In de plint bevindt zich de berging en parkeren doe je op straat.

Het nieuwe wijkje ligt heel landelijk. Weliswaar dicht bij het centrum, maar tegelijkertijd met fraai uitzicht op het groen. De woningen staan in een mix van korte rijen, tweekappers en vrijstaande woningen langs een een nieuw lint aan het water of aan een korte, autoluwe dwarsstraat. Niet strak in het gelid, maar op wisselende afstand van de weg. Je krijgt het gevoel van wonen op een erf. De woningen zijn ontworpen in de stijl van de jaren dertig met een eigentijdse, landelijke twist. Forse kappen, erkers, horizontale lijnen, tuindeuren en voordeurluifels. En het appartementengebouw is net een groot landhuis. De woningen worden gebouwd in baksteen in drie verschillende kleuren. Samen één harmonieuze familie.

Schalkwijk is zoals het een dorp betaamt, klein, knus en met een enkele winkel voor de dagelijkse boodschappen. Houten ligt lekker dichtbij met meerdere winkelcentra en het karakteristieke centrum, het Oude Dorp. Hier vind je niet alleen alle winkels die je nodig hebt, maar ook gezellige terrasjes aan het plein. In het stadshart is een bibliotheek, bioscoop, cultureel centrum en station met een enorme fietsenstalling. Ook is er iedere week een markt. Schalkwijk staat bekend om een rijk verenigingsleven. Hou je van voetbal, tennis, muziek of carnaval? Je hoeft je hier niet te vervelen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 490.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2024
Type dak
Zadeldak bedekt met Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m2
Inhoud
390 m3
Externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas en HR-glas
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Centrale voorziening en Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Houten

Houten

Brecheisen Makelaars Houten

Houten

Wickengaard

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Tussenwoning in het project Wickengaard

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.