Twee onder één kap woning, Bouwnummer 4

Koopprijs

€ 635.000

Woonoppervlakte

161 m2

Omschrijving

PROJECT VOLLEDIG VERKOCHT!

Midden in het dorp Schalkwijk, in de oude perenboomgaard, wordt nieuwbouwproject Wickengaard gerealiseerd. Een kleinschalig project met 21 woningen en 11 appartementen. De bouw is gestart dus kopen is wonen in het project Wickengaard. Deze duurzame nul-op-de meter woningen zullen naar verwachting eind 2024 opgeleverd worden!

Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven op de woningen is mogelijk via de projectwebsite (www.wickengaard.nl). De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar je kan alsnog inschrijven op de onverkochte woningen als kandidaat. Of neem bij interesse contact op met één van de projectmakelaars!

---

Midden in het dorp Schalkwijk, in de oude perenboomgaard, wordt nieuwbouwproject Wickengaard gerealiseerd. Een kleinschalig project met 21 woningen en 11 appartementen, waaronder deze gave twee-onder-een-kap woning aan de Conferencelaan 53! Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt is het energieconcept. De woning is namelijk nul-op-de-meter (NOM), kort gezegd: Bij gemiddeld verbruik is de energierekening € 0,-!

Schalkwijk is een perfecte plek om vrij wonen in de natuur te combineren met een zeer centrale locatie. In het knusse dorp tref je alle nodige voorzieningen, waaronder een supermarkt, onderwijs en restaurant- en horecagelegenheden. Daarnaast ben je binnen no-time in Houten waar je de uitgebreidere voorzieningen vindt. De uitvalsweg naar de A27 brengen je binnen korte tijd richting Utrecht. Ben je een buiten liefhebber? Schalkwijk biedt een tal van mooie wandelroutes. Water, frisse weilanden.. Het is er allemaal!

De termijn voor het bepalen van de ruwbouwopties is helaas verstreken, hierdoor hebben we de belangrijkste opties (gratis) voor jullie meegenomen:

- 2 extra heipalen zijn meegenomen t.b.v. het later zelf realiseren van een uitbouw van maximaal 2,40 meter
- Vorstvrije buitenkraan achterzijde
- Vergroot boilervat van 240 liter
- Matglas in badkamerraam
- Extra draadloze bediening MV

We nemen je graag mee door de woning!

BEGANE GROND
Vanuit de zijentree is er toegang tot de woning. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer en keuken, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het sanitair en tegelwerk van het toilet is inbegrepen in de koopsom en, indien gewenst, te upgraden naar eigen smaak en stijl. In de basis wordt er een hoogwaardige kwaliteit toegepast.

Door de U-vormige woonkamer en keuken creëer je een fijne zit- en kookhoek waarbij het gevoel van ruimtelijkheid blijft. De keuken is gelegen aan de voorzijde. De keuken is in de basis opgenomen en voorzien van een royaal kook- en spoeleiland. Er wordt inbouwapparatuur van Siemens toegepast, waaronder een combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. De inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van het merk Bora kan uiteraard niet ontbreken. Aan de achterzijde van de woning tref je de woonkamer met toegang naar de achtertuin. Binnen- en buitenleven worden ideaal gecombineerd!

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Aan de voorzijde tref je de master bedroom met handige hoek voor een inloopkast. Wat een fijne ruimte! Aan de achterzijde zijn de overige 2 slaapkamers (respectievelijk 14 en 12 m²) van deze verdieping gelegen. Elke slaapkamer is separaat te verwarmen met vloerverwarming. De badkamer wordt compleet en modern afgewerkt en is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Ook hiervoor geldt dat dit geheel naar eigen wens uit te breiden is. Tot slot is het mogelijk om in de badkamer optioneel een tweede toilet te kiezen.

TWEEDE VERDIEPING
Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping: Een verdieping vol met mogelijkheden! Hier tref je de 4e slaapkamer aan, voorzien van een dakraam. Verder is deze verdieping geheel naar eigen wens in te delen. Komt er een 5e slaapkamer, een eigen werkplek of een speelkamer voor de kinderen? Jij bepaalt! In de technische ruimte tref je de wasmachine- en droger aansluiting en de technische installaties, waaronder de WTW ventilatie unit en de bodemwarmtepomp. Het voordeel van deze pomp is dat de vloeren in de zomer ook gekoeld kunnen worden en de woning geheel gasloos is.

TUIN
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is circa 10 meter diep en ruim 7,5 meter breed. Volop ruimte om jouw favoriete plek te maken. Vanuit de achtertuin is er ook toegang tot de vrijstaande, houten berging.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek op kantoor. We informeren je graag uitgebreider over de mogelijkheden!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 635.000
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2024
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
161 m2
Inhoud
483 m3
Externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas en HR-glas
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Houten

Houten

Brecheisen Makelaars Houten

Houten

Wickengaard

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Twee onder één kap woning in het project Wickengaard

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.