Tussenwoning, Bouwnummer 26

Koopprijs

€ 462.500

Woonoppervlakte

105 m2

Omschrijving

Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (havenkwartier-nieuwegein.nl). De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar waarvoor je je kunt inschrijven. Vragen over de woningen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars voor meer informatie. We helpen je graag verder!

---

Deze royale woning biedt zoveel comfort en ruimte! Groen en wonen aan het water worden ideaal gecombineerd met een zeer centrale ligging. Het centrum van Nieuwegein (CityPlaza) is op zeer korte afstand gelegen. Maar ook in de wijk Rijnhuizen zelf komen een aantal basisvoorzieningen, waaronder een supermarkt, kinderdagopvang en restaurant- en horecagelegenheden. De uitvalswegen naar de A27 en de A12 zijn goed te bereiken en vanuit de Plettenburgbaan rijd je snel het bruisende centrum van Utrecht in. Ook met het openbaar vervoer is Havenkwartier goed te bereiken.

We nemen je graag mee door de woning!

BEGANE GROND
Vanuit de entree is er toegang tot de woning. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer en keuken, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het sanitair en tegelwerk van het toilet is inbegrepen in de koopsom en, indien gewenst, te upgraden naar eigen smaak en stijl. In de basis wordt er een hoogwaardige kwaliteit toegepast.

Door de ruime opzet van de woonkamer en keuken creëer je een fijne zit- en kookhoek waarbij het gevoel van ruimtelijkheid blijft. De keuken is gelegen aan de voorzijde. De keuken is niet inbegrepen in de koopsom. Dit geeft jou de vrijheid om een keuken naar eigen wens uit te zoeken! De fraaie raampartijen versterken het gevoel van ruimtelijkheid en licht. Aan de achterzijde van de woning tref je de woonkamer met een loopdeur naar de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Aan de voorzijde tref je de master bedroom, voorzien van diverse raampartijen. Wat een fijne ruimte! Aan de achterzijde zijn de overige 2 slaapkamers van deze verdieping gelegen. Elke slaapkamer is separaat te verwarmen met vloerverwarming. De badkamer wordt compleet en modern afgewerkt en is voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel. Ook hiervoor geldt dat dit geheel naar eigen wens uit te breiden is.

TWEEDE VERDIEPING
Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping: Een verdieping vol met mogelijkheden! Deze verdieping is geheel naar eigen wens in te delen. Wil je hier 2 extra kamers realiseren? Of houd je de verdieping liever open? Jij bepaalt! Daarnaast tref je op deze verdieping de wasmachine- en droger aansluiting en de technische installaties, waaronder de WTW ventilatie unit en de bodemwarmtepomp. Het voordeel van deze pomp is dat de vloeren in de zomer ook gekoeld kunnen worden en de woning geheel gasloos is.

TUIN
De achtertuin is gelegen op het oosten en kent een afmeting van ca. 8,6 bij 4,8 meter. Vanuit de achtertuin is er ook toegang tot de vrijstaande houten berging en de poort naar het achterom.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 462.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2024
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m2
Inhoud
315 m3
Externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen en Natuurlijke ventilatie

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd en HR-glas
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Nieuwegein

Nieuwegein

Punt Makelaars Utrecht

Utrecht

Havenkwartier | Fase 1A

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Tussenwoning in het project Havenkwartier | Fase 1A

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.