Fultonpark, Nieuwegein

Binnenkort in verkoop

BINNENKORT IN VERKOOP!

Fultonpark

  • Nieuwegein

Binnenkort in verkoop! | Het project is op dit moment nog volop in voorbereiding maar je kunt alvast jou interesse kenbaar maken op de projectwebsite

Binnenkort start de verkoop van de 137 duurzame appartementen aan de Fultonbaan te Nieuwegein. Het project is op dit moment nog volop in voorbereiding maar je kunt alvast jou interesse kenbaar maken op de projectwebsite(www.woneninfultonpark.nl) dan houden wij jou op de hoogte van de ontwikkelingen.

In voorbereiding!

Binnenkort start de verkoop van de 137 duurzame appartementen aan de Fultonbaan te Nieuwegein. Het project is op dit moment nog volop in voorbereiding maar je kunt alvast jou interesse kenbaar maken op de projectwebsite(www.woneninfultonpark.nl) dan houden wij jou op de hoogte van de ontwikkelingen.

---

Fultonpark een slimme plek om te wonen!
Tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen ontwikkelt Fortius Real Estate Development het project Fultonpark bestaande uit 137 slimme duurzame en luxe appartementen. De appartementen variëren van ca. 37 tot 133 m2 met een kwalitatieve buitenruimte, eigen berging en ruime parkeergelegenheid. In het Fultonpark komt een zelfstandig zorgcomplex, is er ruimte voor een beperkt aanbod van commerciële ruimten en worden koopwoningen ontwikkeld. Alle woningen worden zeer duurzaam, gasloos uitgevoerd. Ook worden de woningen voorzien van een luxe keuken en luxe sanitair, waar eigen keuze centraal staat.

Fultonpark is en nieuwe woonplek in een historisch deel van Nieuwegein met bezienswaardigheden als het Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt, waar kantoren plaatsmaken voor woningen. De wijk Rijnhuizen transformeert van een bedrijventerrein naar een mooie vrije woonlocatie van circa 2.500 woningen waar werken en wonen hand en hand samen gaan.

De bereikbaarheid van Rijnhuizen is uitstekend, openbaar vervoer op loopafstand en uitvalswegen naar A2/A12/A27. Het centrum van Nieuwegein, winkelcentrum City – Plaza is op 10 fietsminuten te bereiken en met 20 fietsminuten ben in je in de gezelligheid van Utrecht.
Lees verder...

Nieuws over Fultonpark

Nieuwe impressies Fultonpark, Nieuwegein

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start verkoop van Fultonpark in Nieuwegein. Naar verwachting zal de verkoop van het nieuwbouwproject in het 2e kwartaal van 2022 starten. Inmiddels zijn de nieuwe impressies wel al beschikbaar.

Lees verder

Fultonpark gaat binnenkort in verkoop!

Slim, luxe en duurzaam; het zijn kenmerkende woorden voor het nieuwbouwproject Fultonpark in Nieuwegein. De nieuwbouwappartementen gaan binnenkort in verkoop. Meld je aan als geïnteresseerde van dit project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Martinbaan
150 m
Bushalte Gemeentehuis
186 m
Bushalte Wattbaan
276 m
Bushalte Oosterlichtcollege
505 m
Bushalte Marconi
615 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Peuterspeelzaal Waterwereld
1.6 km
RK basisschool De Schouw
1.65 km
OBS De Toonladder
1.7 km
KDV De Vrije Vogels
2.2 km
BSO De Vrije Vogels
2.21 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Karwei
1.29 km
KPN Winkel
1.3 km
Hornbach
1.3 km
BouwCenter
1.42 km
Media Markt
1.47 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
De Roerdomp
2.53 km
Apotheek vreeswijk
3.34 km
Apotheek 't Goy
3.88 km
Apotheek Oude Dorp
3.93 km
Wijkgezondheidscentrum Lunetten
4.03 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Nieuwegein

Nieuwegein

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

GeldXpert Hypotheekadvies

Vraag advies »