Loerik III Noord te Houten

Het plan Loerik III Noord is voor Houten een uniek project in Oud Hollandse Stijl en zal mening belangstellend hart sneller doen kloppen.

De koper van vandaag wilt mooi, comfortabel en scherp geprijsd wonen en zal een uitstekende keuze maken met Loerik III Noord. In het plan biedt Roosdom Tijhuis en Bouwfonds Ontwikkeling drie aantrekkelijke woontypes aan.

Het plan Loerik III Noord is voor Houten een uniek project in Oud Hollandse Stijl en zal mening belangstellend hart sneller doen kloppen. De koper van vandaag wilt mooi, comfortabel en scherp geprijsd wonen en zal een uitstekende keuze maken met Loerik III Noord. In het plan biedt Roosdom Tijhuis en Bouwfonds Ontwikkeling drie aantrekkelijke woontypes aan. Het betreft de woningtypes Bern (geschakeld), Zurich (ééngezins) en Geneve (halfvrijstaand).Woningtype Bern (kavel 5 tot en met 10)

De woningen van het type Bern zijn ruime en goed betaalbare geschakelde woningen vanaf € 210.000,- v.o.n. De tussenwoningen worden gerealiseerd op kavels van circa 100 m2 en de hoekwoningen hebben een kavel van circa 127 m2. Alle tuinen van de woningen zijn naast de woning of via het achterpad te bereiken en voorzien van een ruime houten berging. Ze hebben een ligging op het zuiden.

De woningen hebben een standaard maat van 5,40 breed en 8,90 diep, ook is er een grotere knik variant van dit woningtype met nog meer woon- en leefruimte. De woning is voorzien van een moderne keuken, 3 slaapkamers, een complete badkamer met douche, wastafel en tweede toilet, op de zolder is er voldoende ruimte om eventueel een 4de (slaap-)kamer te creeren. De achtertuin is voorzien van erfafscheiding. Een complete woning geschikt voor een jong gezin of starters.

Woningtype Zurich (kavel 18 tot en met 28)

De woningen van het type Zurich zijn ruime en goed betaalbare ééngezinswoningen vanaf € 210.000,- v.o.n. De tussen- en hoekwoningen worden gerealiseerd op kavels van circa 110 m2. Alle tuinen van de woningen zijn via het achterpad te bereiken en voorzien van een ruime houten berging. Ze hebben een ligging op het westen of oosten.

De woningen hebben een standaard maat van 5,70 breed en 8,90 diep. Bij de woning is een mooie moderne keuken inbegrepen. Op de eerste verdieping vindt u een complete badkamer met douche, wastafel en tweede toilet alsmede standaard 3 slaapkamers. Ook hier is de erfafscheiding aan de achterzijde van de tuin inbegrepen en beschikt u zonder meerwerk over een complete woning.Woningtype Geneve (kavel 3 & 4)

De woningen van het type Geneve zijn prachtige halfvrijstaande woningen vanaf € 322.500,- v.o.n. De woningen zijn standaard voorzien van een ruime garage met eigen oprit en zijn gelegen op kavels van circa 190 m2. De woningen hebben een standaard maat van 5,90 m breed en 9,5 m diep en de accent woning is zelfs 10,10 m diep. Bij de woning is een complete keuken en badkamer met bad, douche, wastafel en tweede toilet inbegrepen. Ook beschikt u over een ruime woonkamer en open keuken voor veel woon- en leefplezier voor u en uw gezin. Op de zolder is er voldoende ruimte om eventueel een 4de (slaap-)kamer te creëren.Ontdek ook de mogelijkheden om van één van deze woningen uw droomhuis te maken. Wist u dat al onze woningen in Loerik III Noord zijn voorzien van een A++ label? U koopt dus niet alleen een mooie, comfortabele en goed geprijsde woning, maar ook veel woon- en leefplezier voor de komende jaren. Laat u informeren door één van de makelaars of volg ons op Facebook en Twitter (@nieuwbouwhouten).
Lees verder...