De Kiem van Houten | Fase 2C

Binnenkort in verkoop

BINNENKORT IN VERKOOP!

De Kiem van Houten | Fase 2C

  • Houten

Binnenkort in verkoop! | De Kiem van Houten is dé nieuwe woonwijk in Houten- Zuid. Een nieuw startpunt, waar je woont om te leven en te beleven, de plek waar je direct je draai vindt.

De Kiem van Houten | Fase 2C gaat in verkoop! Vanaf oktober a.s. start de verkoop van de 34 allerlaatste woningen in deze zeer gewilde woonwijk in Houten. Alvast je interesse kenbaar maken? Dat kan via de projectwebsite middels jouw persoonlijke account. (dekiemvanhouten.nl)

BINNENKORT IN VERKOOP!

De Kiem van Houten | Fase 2C gaat bijna in verkoop! Vanaf oktober 2021 start de verkoop van de 34 allerlaatste woningen in deze zeer gewilde woonwijk in Houten. Alvast je interesse kenbaar maken? Dat kan via de projectwebsite middels jouw persoonlijke account. (dekiemvanhouten.nl)

---

De laatste fase van De Kiem van Houten ontkiemt zich…
In de Kiem van Houten 2C komen in totaal 34 woningen 12 twee-onder-één-kapwoningen, 4 levensloopbestendige patiowoningen, 12 drie-onder-één-kapwoningen en 6 hoek- en tussenwoningen. Voor ieder wat wils! De woningen in De Kiem van Houten hebben een fantastische locatie vlakbij de Oosterlaakplas, de Rietplas en alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Op een paar minuten fietsen van De Kiem van Houten ligt Castellum; Houtens jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels. Wie met het openbaar vervoer reist, valt met zijn neus in de boter. Castellum heeft namelijk – net als winkelcentrum Het Rond - een NS-station én een groot fietstransferium. In Houten hoef je je niet te vervelen; er is veel te bewegen en te beleven. Bewegen begint eigenlijk al bij de voordeur, want Sportparcours De Vijfwal loopt vlak langs De Kiem van Houten. Op steenworp afstand kan je volop genieten van waterplezier in, aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Het scala aan sport- en vrijetijdsfaciliteiten is bijzonder breed. En het blijft qua sport niet bij voetbal, tennis en hockey alleen; er is nog veel meer keuze op sportgebied. Voor theater- en bioscoopbezoek ben je aan het goede adres in Aan de Slinger.

In Houten is er voor iedereen volop keuze en voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen, die vlak bij huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Zo zijn er diverse speelplekken dichtbij. Iets verderop, in Speelbos Nieuw Wulven, is het heerlijk toeven voor de hele familie. Wil je naar ‘de grote stad’? Dan is het gezellige Utrecht vlakbij om te shoppen, een hapje te eten, uit te gaan en cultuur op te snuiven. In Houten ligt alles op steenworp afstand. Moet je in Houten zijn, dan neem je al gauw de fiets. Ga je het dorp uit, dan bereik je via de Rondweg moeiteloos alle windstreken via de snelwegen A2 - A27 en A12. Reis je liever met het openbaar vervoer? In Houten stap je eenvoudig op de trein of bus. Daarna is het weer heerlijk
thuiskomen!
Lees verder...

Nieuws over De Kiem van Houten | Fase 2C

15-07-2021

Nieuwe fase De Kiem van Houten binnenkort in verkoop

Er is een nieuwe fase van de zeer gewilde nieuwbouwwijk De Kiem van Houten in aantocht! In fase 2C worden de 34 allerlaatste woningen verkocht. De woningen worden gebouwd op een fantastische, centrale plek met alle voorzieningen binnen handbereik.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Station Castellum
405 m
Treinstation Houten Castellum
505 m
Bushalte Via Arena
566 m
Bushalte De Mossen
595 m
Bushalte De Grassen
598 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Houten-Schoneveld
885 m
Bibliotheek Houten-Centrum
2.36 km
Delteykschool
3.63 km
Het Dozijntje
3.63 km
De Blauwe Ezel
3.65 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
597 m
Etos
618 m
Hoogvliet
622 m
PostNL
622 m
Rabobank
1.21 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Loerik
638 m
Apotheek Leebrug
1.37 km
Apotheek Oude Dorp
2.04 km
BENU Apotheek Odijk
5.01 km
Huisartsenpraktijk Franssens
5.89 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Houten

Houten

Brecheisen Makelaars Houten

Houten

De Kiem van Houten | Fase 2C

Is een ontwikkeling van:

Jansen Bouwontwikkeling B.V.