Koopprijs

Van € 425.000 - € 539.000

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

118 m2 tot 148 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Inhoud
354 m3 tot 444 m3

Omschrijving

De verschillende type tussenwoningen dragen bij aan een gevarieerd straatbeeld in Het Dorpshart. Elke woning heeft zijn eigenheid, onder meer gecreëerd door diverse gevelelementen en dakkappellen. De woningen hebben een sterke samenhang met de overige woningen in de directe omgeving. Een aantal hoekwoningen ligt aan de kade.

TYPE G
De drie hoek- en tussenwoningen van type G liggen in een groene, rustige straat, aan de Meander en de kade. Elke woning van type G heeft zijn eigen karakter. Zo beschikt type G3 over een ruime aangebouwde berging met de afmetingen van een garage en type G1 over een mooie dwarskap. Parkeren kan bij type G1 en G3 op eigen terrein. Verder is er parkeergelegenheid voor de voordeur en in het parkeerhof aan de achterzijde van de woning. Via de entree kom je in de ruime woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer en de tweede verdieping is naar wens zelf in te delen.

TYPE H
Deze drie hoek- en tussenwoningen liggen, net als de woningen van type G, in een groene, rustige straat en aan de Meander. Elke woning is zowel van buiten als van binnen uniek. Parkeren kan bij de drie woningtypes op eigen terrein. Ook zijn er diverse parkeermogelijkheden in de buurt. De entree brengt je in de hal waar ook het toilet zich bevindt. Bij type H1 en H2 loopt de woonkamer via grote openslaande deuren over in de tuin. De woonkamer van type H3 is daarentegen aan de voorzijde van de woning gesitueerd en vanuit de keuken kijk je uit op de tuin. De eerste verdieping van type H voorziet in drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen. Bij woningtype H2 en H3 voelt deze verdieping extra ruimtelijk aan door de aanwezigheid van een dakopbouw of dakkapel.

TYPE J
De vier geschakelde woningen van type J zijn gevarieerd door de verschillende gevelelementen en dakkapellen. Via de entree aan de voorzijde kom je in de ruime woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer en de tweede verdieping is naar wens zelf in te delen. Er zijn veel parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Type J (bouwnummer 97) heeft een aangebouwde berging met de afmetingen van een garage en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

TYPE K
De twee hoekwoningen, type K, zijn zeer rijk gedetailleerd en vormen een sterke
samenhang met de overige woningen in de directe omgeving. De entree brengt je in de hal waar ook het toilet zich bevindt. Vanuit de keuken kijk je uit op de kade en de groene oevers aan de overkant. De woonkamer is aan de achterzijde gepositioneerd. De eerste verdieping voorziet in drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen of als optie te kiezen. Deze hoekwoningen beschikken over een aangebouwde berging met de afmetingen van een garage en de mogelijkheid om te parkeren op het eigen terrein.

Lees verder...
Bnr.
Reset
83 Tussenwoningen € 539.000

Tussenwoningen

Bouwnummer 83 - € 539.000

Verkocht

148 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

88 Tussenwoningen € 530.000

Tussenwoningen

Bouwnummer 88 - € 530.000

Verkocht

145 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

98 Tussenwoningen € 425.000

Tussenwoningen

Bouwnummer 98 - € 425.000

Verkocht

118 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

99 Tussenwoningen € 435.000

Tussenwoningen

Bouwnummer 99 - € 435.000

Verkocht

122 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Tussenwoningen in het project BijVianen | Fase 4A

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.