BijVianen | Fase 4A, Hoef en Haag

Binnenkort in verkoop

Start verkoop 30 maart 17:00 uur

BijVianen | Fase 4A

  • Hoef en Haag

Op donderdag 30 maart om 17:00 uur start de verkoop van deze 25 zeer energiezuinige woningen in deelgebied De Erven in Hoef en Haag. We nodigen je uit om tussen 17:00 en 19:00 uur langs te komen in ''De Keuken van Hoef en Haag'' aan de Lekstraat 38 in Hoef en Haag. Het verkoopteam staat voor je klaar om je alles te vertellen over deze woningen en het is mogelijk om een brochure te halen. Zo kan je je nog beter inlezen op de woningen en het project.

START VERKOOP - 30 maart 2023

Op donderdag 30 maart om 17:00 uur start de verkoop van deze 25 zeer energiezuinige woningen in deelgebied De Erven in Hoef en Haag. We nodigen je uit om tussen 17:00 en 19:00 uur langs te komen in ''De Keuken van Hoef en Haag'' aan de Lekstraat 38 in Hoef en Haag. Het verkoopteam staat voor je klaar om je alles te vertellen over deze woningen en het is mogelijk om een brochure te halen. Zo kan je je nog beter inlezen op de woningen en het project.

Digitaal inschrijven op de woningen is mogelijk vanaf 30 maart, 17:00 uur middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (bijvianen.nl). Ook kan je hier je gegevens achterlaten om op de hoogte gehouden worden over de verdere ontwikkelingen van dit gave project.

---

In het hart van Nederland, met de mooie waterrijke en groene omgeving van gemeente Vijfheerenlanden als decor, is het fantastisch wonen. Zomaar een uniek kenmerk van nieuwbouwproject BijVianen. Je woont er vlakbij de mooie en centraal gelegen vestingstad Vianen in een jong nieuwbouwdorp: Hoef en Haag! Het dorp is opgebouwd uit een drietal deelgebieden: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. Elk deelgebied kenmerkt zich door een eigen karakter en is opgebouwd uit enkele kleinschalige buurtjes met bijbehorende ontmoetingsplekken. Hoef en Haag kenmerkt zich door de structuur van water en groen. De lusvormige Meander ligt onder de rivier en vouwt zich als een hoefijzer om het dorp heen. Hier ervaar je het beste van alle werelden!

AANBOD
Fase 4A bestaat uit 25 diverse woningen die zijn gelegen in deelgebied De Erven. De Erven kent een landelijke stijl en is omgeven door veel groen. Hier ervaar je de rust en de ruimte die Hoef en Haag te bieden heeft. De variatie is groot, niet alleen qua gevelbeeld, maar ook qua afmetingen. Zo aantrekkelijk en zoveel keuze! Nieuwkomers die hun eerste woning kopen, doorstromers die een grotere woning zoeken, senioren die misschien juist kleiner willen wonen: Voor ieder wat wils!

- 2 vrijstaande woningen | indicatieve prijzen ca. vanaf € 900.000 v.o.n.
- 6 twee-onder-een-kapwoningen | indicatieve prijzen ca. vanaf € 625.000 v.o.n.
- 12 hoek- en tussenwoningen | indicatieve prijzen ca. vanaf € 425.000 v.o.n.
- 5 tussenwoningen 'KoopStart' | indicatieve prijzen ca. vanaf € 355.000 v.o.n.


DUURZAAM EN INNOVATIEF
Alle woningen in fase 4A voldoen aan de laatste energienormen en zijn extra duurzaam door de bodemwarmtepomp, een groot aantal zonnepanelen en goede isolatie. Hierdoor heb je lage energielasten én veel wooncomfort door de vloerverwarming-/ én koeling. In deze fase worden de woningen nog duurzamer gebouwd dan de BENG-norm. De woningen worden standaard op basis van de ENG-norm ontwikkeld. De energie die nog is voor de standaard installaties van de woning wordt teruggewonnen door de woning zelf. Duurzaamheid en comfort gaan hand in hand!

Een nieuwbouwwoning is door de energiebesparende maatregelen altijd goed voor de portemonnee. De woningen hebben geen gasaansluiting en dus volledig elektrisch. Door deze duurzame toepassingen woon je toekomstbestendig met optimaal wooncomfort, draag je je steentje bij aan een beter milieu én bespaar je op de woonlasten.

LOCATIE
Royaal, duurzaam, landelijk én groen wonen nabij de binnenstad van Vianen en het bruisende centrum van Utrecht: Zomaar een aantal unieke kenmerken van nieuwbouwdorp Hoef en Haag. Tussen Vianen en Hagestein, pal naast de recreatieplas Everstein, verrijst Hoef en Haag. Binnen nu en 2025 wordt hier hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe dorp met circa 1.800 woningen en een gezellig dorpshart in een groene en waterrijke omgeving. Het centrum van Vianen is binnen handbereik maar ook in Hoef en Haag tref je diverse basisvoorzieningen waaronder een basisschool, een supermarkt en medische voorzieningen. De uitvalswegen naar de A27 richting Utrecht en de A2 richting Amsterdam zijn op steenworp afstand. Ook is Hoef en Haag met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je zal er maar wonen!
Lees verder...

Nieuws over BijVianen | Fase 4A

27-03-2023

Start verkoop BijVianen fase 4A op 30 maart a.s.

Aanstaande donderdag 30 maart start om 17.00 uur de verkoop van de 25 woningen van BijVianen fase 4A. Je bent tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in ‘De Keuken van Hoef en Haag’. Ook kun je je vanaf 17.00 uur digitaal inschrijven voor dit project.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Ir D S Tuijnmanweg
806 m
Bushalte van Duvenvoordestraat
908 m
Bushalte Brugstraat
1.05 km
Bushalte Lange Dreef
1.06 km
Bushalte Hagenweg
1.07 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool het Mozaïek Waalseweg
1.4 km
Openbare basisschool Meester Vos
1.46 km
Bibliotheek Vianen
1.52 km
Willem Alexanderschool
2.35 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
3.6 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
1.21 km
Albert Heijn
1.57 km
Etos
1.57 km
Jumbo
1.58 km
VVV
1.69 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandheelkundig Centrum Vianen
1.35 km
Het Tandenhuis
1.44 km
Apotheek vreeswijk
2.67 km
De Roerdomp
4.42 km
Apotheek Leebrug
4.72 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


BijVianen | Fase 4A

Is een ontwikkeling van:

Jansen Bouwontwikkeling B.V.