Parijsch: Forteneiland

Forteneiland | Culemborg

In verkoop!

Parijsch groeit. Steeds meer buurten verschijnen en nieuwe bewoners maken er hun thuis. Ben je benieuwd naar komende bouwprojecten? Je bent van harte welkom op de Parijsch Lente Experience op zaterdag 25 mei. Een middag met tips over duurzaam wonen en leuke workshops voor iedereen!

Deze gezellige middag is er van alles te doen rond het Atelier in Parijsch. We vertellen je alles over onze duurzame nieuwbouwprojecten Forteneiland, ParkHouses en Wetering Eiland. Kom langs en laat je adviseren over een groenhypotheek of krijg tips over de inrichting van de woningen. Je kunt mee op safari door de lokale natuur of bootcampen in de nieuwe wijk. Voor kinderen hebben we uiteraard ook iets leuks: zij kunnen een eigen insectenhotel maken!

Zien we je op zaterdag 25 mei tussen 14:00 en 16:00 uur? Alle activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig.
Je bent van harte welkom bij Atelier Parijsch aan de Prijsseweg 14a (navigeer naar Prijsseweg 16).
Parkeren is mogelijk op het parkeerveld bij de naastgelegen voetbalvelden. Hierna volg je het nieuwe pad naar het Atelier. Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig

De woningen op Forteneiland Oost zijn in verkoop. Je hebt keuze uit tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een speciale Torenwoning.

Ontdek jouw eiland
Op Forteneiland Oost woon je niet zomaar op een eiland, maar één waar de natuur een hoofdrol heeft. En dat verleidt om naar buiten te gaan en te genieten. Doe nieuwe energie op aan de waterkant of raak wat energie kwijt op de speelplek in de parkzone langs het water. Ervaar hoe fijn het is als de hectiek van de stad en een drukke werkdag mijlenver weg lijken. Jouw eiland, jouw buren, jouw Parijsch.

Voor iedereen een thuis
In Forteneiland vind je diverse woningtypes. Hoe leef je, hoeveel ruimte heb je nodig en welk huis past daarbij? We hebben mooie rijwoningen, luxe hoekhuizen en charmante tweekappers. Dus of je nu een huis voor z’n tweetjes zoekt of hier met een groot gezin wilt gaan wonen… je bent welkom op Forteneiland. Hier staan huizen voor jonge of oudere stellen, grote gezinnen, eigenwijze ondernemers, maar bovenal voor mensen die willen genieten van het buitenleven.

Omringd door water
Eén van de grootste kwaliteiten van Forteneiland is het water rondom. Er zijn prachtige huizen met tuin aan het water, maar ook als je niet aan het water woont, geniet je ervan. Er zijn namelijk allemaal groene doorkijkjes gemaakt, zodat je overal dat vrije eilandgevoel hebt. Op de kop van het eiland wordt een trap gemaakt die naar het water leidt.
Hier kun je lekker zitten en voor je uitstaren of een hengeltje uitgooien.

Meer informatie over dit project en inschrijven voor een woning gaat via de projectwebsite: parijsch.nl
Lees verder...