Hoefse Hout, Amersfoort

Toekomstig

In voorbereiding

Hoefse Hout

Het koop gedeelte bestaat uit 20 appartementen vanaf circa 76 vierkante meter en 10 grondgebonden woningen vanaf circa 161 vierkante meter.

In voorbereiding
De eengezinswoningen in Hoefse Hout Blok A worden nader uitgewerkt. Het koop gedeelte bestaat uit 10 grondgebonden woningen vanaf circa 161 vierkante meter. De brochure en de prijzen worden in een later stadium naar buiten gebracht.

De locatie
Amersfoort is een aantrekkelijke stad om te wonen, te leven en te werken. Er is een gezellige mix tussen starters, gezinnen en ouderen. Voor de Hoef West heeft de gemeente samen met de marktpartijen een plan gemaakt waarbij wonen en werken gecombineerd wordt en er mix aan woningtypes gemaakt wordt. Om te voorzien in de woonbehoefte van diverse doelgroepen is gekozen voor een mooie mix van woningen met een verscheidenheid aan plattegronden.

Het Hoefkwartier
Het Hoefkwartier wordt een duurzame wijk, met veel groen en ruimte voor de fietser. Zo wordt er gesproken over een verkeershub waar auto's en fietsen kunnen worden geparkeerd en deelvervoer kan worden gehuurd. De hub is ook in beeld als opslagpunt voor energie en als pick-up points voor pakketjes of kleine bedrijven als een stomerij. Hoefkwartier wil zich profileren als gezonde en duurzame wijk. Wonen in het Hoefkwartier is wonen dichtbij het stadscentrum van Amersfoort en op loopafstand van station Amersfoort Schothorst met rechtstreekse treinverbinding naar de Randstad.
Lees verder...

Nieuws over Hoefse Hout

Binnenkort in verkoop: Hoefse Hout

In Amersfoort komt de nieuwe woonwijk Het Hoefkwartier,  een wijk waar duurzaamheid, veel groen en ruimte voor de fietser centraal staan. Onderdeel van deze wijk is Hoefse Hout Blok A, waarvan de verkoop naar verwachting rond het vierde kwartaal van 2021 start.

Lees verder

De groene oase van Hoefse Hout

Hoefse Hout wordt een nieuw, duurzaam project in Amersfoort met een mix aan woningtypes. Door het vele groen wordt er een oase van rust gecreëerd. Het project zit momenteel in de voorbereidingsfase.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Station Schothorst Oost
249 m
Treinstation Amersfoort Schothorst
268 m
Bushalte Station Schothorst
294 m
Bushalte Trompetstraat
353 m
Bushalte Piccolopad
433 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
't Hooghe Landt College
448 m
Kameleon
806 m
GSG Guido de Brès
1.51 km
Mulock Houwer Lageweg
1.6 km
de Breede Hei
1.81 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
234 m
Lidl
907 m
Jumbo
1.08 km
Etos
1.27 km
Hema
1.38 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Liendert
1.05 km
Huisartsenpraktijk Sagenhoek
1.07 km
Huisartsenpraktijk Vogelplein
1.08 km
Schothorst
1.17 km
Huisartspraktijk Kruiskamp
1.41 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht