De Kiem van Houten | Fase 2B

Volledig verkocht

VERKOCHT!

De Kiem van Houten | Fase 2B

De Kiem van Houten is dé nieuwe woonwijk in Houten- Zuid. Een nieuw startpunt, waar je woont om te leven en te beleven, de plek waar je direct je draai vindt.

De Kiem van Houten | Fase 2B is in verkoop! Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (dekiemvanhouten.nl). De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar je kan alsnog inschrijven op de woningen als (reserve)kandidaat.

PROJECT VERKOCHT!

De Kiem van Houten | Fase 2B is inmiddels verkocht. Je interesse kenbaar maken voor de volgende fase is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (dekiemvanhouten.nl). De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar je kan alsnog inschrijven op de woningen als (reserve)kandidaat.

---

In De Kiem van Houten Fase 2B komen in totaal 24 woningen 18 twee-onder-één-kapwoningen en 6 drie-onder-één-kapwoningen. Fase 2B ligt noordelijk van fase 2A en hebben dus ook een fantastische ligging dicht bij de Oosterlaakplas, de Rietplas en alle dagelijkse voorzieningen. De woningen binnen Fase 2B zijn ontworpen door Schippers Architecten BNA. In de woningen zie je een duidelijke mix van elementen uit verschillende architectuurstijlen uit het begin van de 20ste eeuw. Hierdoor krijgt iedere woning een eigen karakter maar past ook iedere woning binnen het grotere geheel.

Op een paar minuten fietsen van De Kiem van Houten ligt Castellum; Houtens jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels. Wie met het openbaar vervoer reist, valt met zijn neus in de boter. Castellum heeft namelijk – net als winkelcentrum Het Rond - een NS-station én een groot fietstransferium. In Houten hoef je je niet te vervelen; er is veel te bewegen en te beleven. Bewegen begint eigenlijk al bij de voordeur, want Sportparcours De Vijfwal loopt vlak langs De Kiem van Houten. Op steenworp afstand kan je volop genieten van waterplezier in, aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Het scala aan sport- en vrijetijdsfaciliteiten is bijzonder breed. En het blijft qua sport niet bij voetbal, tennis en hockey alleen; er is nog veel meer keuze op sportgebied. Voor theater- en bioscoopbezoek ben je aan het goede adres in Aan de Slinger.

In Houten is er voor iedereen volop keuze en voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen, die vlak bij huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Zo zijn er diverse speelplekken dichtbij. Iets verderop, in Speelbos Nieuw Wulven, is het heerlijk toeven voor de hele familie. Wil je naar ‘de grote stad’? Dan is het gezellige Utrecht vlakbij om te shoppen, een hapje te eten, uit te gaan en cultuur op te snuiven. In Houten ligt alles op steenworp afstand. Moet je in Houten zijn, dan neem je al gauw de fiets. Ga je het dorp uit, dan bereik je via de Rondweg moeiteloos alle windstreken via de snelwegen A2 - A27 en A12. Reis je liever met het openbaar vervoer? In Houten stap je eenvoudig op de trein of bus. Daarna is het weer heerlijk
thuiskomen!
Lees verder...

Nieuws over De Kiem van Houten | Fase 2B

Inschrijven De Kiem van Houten fase 2B tot 29 maart a.s.

De eerste inschrijvingen voor De Kiem van Houten fase 2B stromen binnen. Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete woning(en) in dit project? Je hebt nog een week de tijd. De inschrijving sluit op maandag 29 maart a.s. om 10.00 uur. 

Lees verder

Reminder start verkoop | De Kiem van Houten fase 2B

Aanstaande woensdag (17 maart) is het zover! Dan start de verkoop van de 24 duurzame twee- en drie-onder-één-kapwoningen van De Kiem van Houten fase 2B. Vanaf 12.00 uur kun je je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning(en).

Lees verder

Start verkoop De Kiem van Houten fase 2B

Na het succes van eerdere fases van De Kiem van Houten, start op woensdag 17 maart a.s. de digitale verkoop van fase 2B. In deze fase komen 24 woningen met een fantastische ligging, dicht bij de Rietplas, de Oosterlaakplas en alle dagelijkse voorzieningen.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Oude Dorp
382 m
Bushalte De Erven/De Schaft
615 m
Bushalte De Molen
701 m
Bushalte Houten Station D
718 m
Bushalte Houten Station C
724 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Houten-Centrum
761 m
Bibliotheek Houten-Schoneveld
1.5 km
Basisschool het Mozaïek Waalseweg
3.7 km
Openbare bibliotheek
4.43 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
4.82 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
139 m
Albert Heijn
158 m
Etos
647 m
Jumbo
647 m
VVV
798 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Oude Dorp
148 m
Apotheek Leebrug
884 m
Apotheek Loerik
1.44 km
Huisartsenpraktijk Nieuwesteeg
4.43 km
Wijkgezondheidscentrum Lunetten
4.52 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Houten

Houten

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Kiem van Houten | Fase 2B

Is een ontwikkeling van:

Jansen Bouwontwikkeling B.V.